Αθήνα

 

34 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

anna vissi instagram2
Άννα Βίσση: Η ανάρτηση της για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Σκληρά ξεκαθαρίσματα με την Ηλιακή Έκλειψη προβλέπει ο Λεφάκης! Εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15 Οκτωβρίου 2023

Τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15 Οκτωβρίου 2023 (με Νέα Σελήνη) κάνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης για όλα τα ζώδια.

Δείτε επίσης

full moon zodiac scaled
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ντροπιάζονται πολύ πιο εύκολα από τα άλλα

Κώστας Λεφάκης – Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15 Οκτωβρίου 2023 για όλα τα ζώδια:

Κριός
Οι εξελίξεις επιταχύνονται μαζί όμως και οι αντιξοότητες , αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και ο Άρης στον Σκορπιό. Η πρώτη θα διαταράξει λίγο το κλίμα στη δουλειά και ο δεύτερος την ανησυχία για τα οικονομικά σας. Η έκλειψη του ήλιου στο τέλος της εβδομάδας, προκαλεί μια παροδική θύελλα, για άλλους στα αισθηματικά και άλλους στα κοινωνικά. Ενισχύστε τις δικλείδες ασφαλείας και αποφύγετε σημεία και ανθρώπους για τα οποία το ένστικτό σας προειδοποιεί αρνητικά.

Ταύρος
Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου δεν θα είναι ούτε τόσο ήρεμη, ούτε τόσο εύκολη! Ο εργασιακός χώρος ορθώνει μια αιφνίδια απαίτηση από εσάς, ενώ αισθηματικά, πολλοί θα ζήσετε μια δυσάρεστη εμπειρία. Η έκλειψη του Ήλιου, το προσεχές Σάββατο, δυσκολεύει περισσότερο το κλίμα και κάνει δύστροπους και ασυνεννόητους τους ανθρώπους γύρω σας. Κινηθείτε διαλλακτικά και προσεκτικά, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε οτιδήποτε ζήσετε και αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και προσκλήσεις, ή προτάσεις που σας προκαλούν υποψίες.

Δίδυμοι
Όπως όλοι, έτσι και εσείς, θα έχετε γεγονότα και αλλαγές μικρής κλίμακας στην πορεία της νέας εβδομάδας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη ψυχραιμία, την εξυπνάδα και τη σοφή σας διαχείριση. Η δημιουργικότητά σας κάμπτεται , ή εμποδίζεται λίγο από εξωτερικά περιστατικά. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια, ή τη συμπαράστασή σας. Στη δουλειά σας πρέπει να καταβάλλετε περισσότερο κόπο και μόχθο. Οι ανταποκρίσεις των άλλων δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημά σας!

Καρκίνος
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε όλη αυτή την εβδομάδα, καθώς οι δυσκολίες μεγαλώνουν όπως πληθαίνουν και τα αναπάντεχα κάθε είδους! Η αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργούν ένα κύμα αναστατώσεων, από γεγονότα που δεν είχατε υπολογίσει. Επίσης θα σας εκπλήξουν και κάποιες σκληρές συμπεριφορές δικών σας ανθρώπων. Με δυο λόγια αποκαλύπτεται μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία πρέπει να λάβετε υπόψη σας, κινούμενοι ανάλογα στην από εδώ και πέρα πορεία σας.

Λέων
Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου φέρνει μια σειρά αναστατώσεων, που καταλήγουν σε ένα κρεσέντο, δύσκολο, ή εκρηκτικό, στον τερματισμό της το Σάββατο. Πρόκειται για την έκλειψη του Ήλιου, που είναι κυρίαρχος του ζωδίου σας, ο οποίος θα σας υποχρεώσει να περάσετε μια δοκιμασία, ή να ζήσετε μια απώλεια. Το έχετε ξαναπεράσει και στο παρελθόν, γι αυτό φανείτε ψύχραιμοι σε ότι και αν προκύψει. Μπόρα είναι και θα περάσει! Μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας σε μια ενδεχόμενη τέτοια εκδοχή, ενώ φανείτε προσεκτικοί στη σχέση σας με μηχανήματα και ιδιαίτερα όταν κυκλοφορείτε, ή οδηγείτε!

Παρθένος
Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του Άρη στον Σκορπιό, θα εξυπηρετήσουν μεσοπρόθεσμα την υλοποίηση των σχεδίων σας. Η επικείμενη έκλειψη Ηλίου το προσεχές Σάββατο, θα φέρει για λίγο καθυστερήσεις, ή αναποδιές. Με δυο λόγια, η εβδομάδα που ακολουθεί, τσαλακώνει το συναίσθημα και σκιάζει για λίγο το γόητρό σας. Όχι τόσο από τη συμπεριφορά τρίτων, όσο από τη σύμπτωση και το συνδυασμό γεγονότων που δεν θα είναι ευχάριστα. Μη ξεχνάτε ότι, μεταξύ των αρετών που διαθέτετε, είναι και εκείνων της αρετής και της υπομονής. Επιστρατεύστε τις!

Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή θα ζήσετε κάποιες σκληρές αλήθειες που θα βγούν αιφνίδια στην επιφάνεια, άλλες σαν θεαματικά βεγγαλικά και άλλες σαν πυροβολισμοί στον αέρα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας υποχρεώνει να γίνετε πιο ψύχραιμοι και ορθολογιστές. Ο Άρης περνώντας στον Σκορπιό σας υποχρεώνει να φροντίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και την ασφάλειά τους. Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας, αποτελεί μια αφετηρία του τερματισμού κύκλων και ταυτόχρονα, του ανοίγματος καινούριων. Τα γεγονότα θα σας κουράσουν, πολύς χρόνος θα σπαταληθεί άσκοπα χωρίς δικό σας φταίξιμο και, γενικότερα, θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στο κλίμα ή στις συνήθειες του τελευταίου διαστήματος.

Σκορπιός
Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πέρασμα αυτής της εβδομάδας. Ελέγχετε το θυμό, ή τις αγωνίες σας. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, μεταθέστε δύσκολες υποθέσεις για λίγο αργότερα και ζητήστε πίστωση χρόνου τη στιγμή που δεν θα μπορέσετε να εξοφλήσετε ένα λογαριασμό, ή να κάνετε μια αγορά που έχετε προγραμματίσει. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας εγκαινιάζει ένα κύκλο καινούριων δραστηριοτήτων, αλλά θα τονίσει τη νευρικότητα, ενδεχομένως και την αδιαλλαξία σας. Η έκλειψη του Ήλιου στο Ζυγό δημιουργεί πρόσκαιρους παρασκηνιακούς κινδύνους, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στη κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να τους αποφύγετε, επιστρατεύοντας τη γνωστή σας διαίσθηση.

Τοξότης
Καταναλωτική, κουραστική, αλλά και λίγο τραυματική μπορεί να χαρακτηριστεί η δεύτερη βδομάδα του Οκτωβρίου. Η εργασία σας επιστρατεύει αιφνίδια, όπως και το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου. Ένα σχέδιό σας μπορεί να ανατραπεί, ή να αναβληθεί. Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και αποφύγετε οτιδήποτε έχει φθορά, δοκιμασία, ή ταλαιπωρία. Μην επιμένετε να αλλάξετε κάποιους ανθρώπους, αντίθετα, αν δεν τους αντέχετε, απομακρυνθείτε από κοντά τους. Η περίοδος είναι ακατάλληλη για μετακινήσεις, κλείσιμο συμφωνιών και ταξίδια.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στην Παρθένο και ο ΄Άρης στον Σκορπιό δείχνουν μια καλή εξέλιξη των υποθέσεών σας, τόσο των επιχειρηματικών, όσο και των οικονομικών. Το φαινόμενο όμως της έκλειψης του Ήλιου, το προσεχές Σάββατο στο ζώδιο του Ζυγού, προκαλεί περιστασιακά γεγονότα που αναβάλλουν για λίγο αυτά που θα θέλατε να γίνουν, ή να έχετε. Υπερασπιστείτε τα σχέδια και τις ιδέες σας, αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και μην εκφράζεστε απερίσκεπτα σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε.

Υδροχόος
Ξαφνικά ο ουρανός θα σκοτεινιάσει, κυρίως μετά την Τετάρτη, ενώ μια σειρά από περιστατικά θα βραχυκυκλώσουν την καθημερινότητά σας. Αρκετοί θα φτάσετε για λίγο σε ένα μεγάλο αδιέξοδο και αυτό γιατί θα σας επηρεάσει η έκλειψη του Ήλιου στο Ζυγό, το προσεχές Σάββατο. Τομείς που εκτίθενται σε κινδύνους είναι εμπορικές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σπουδές. Αποφύγετε να πιέσετε το χρόνο, τις καταστάσεις και κάποιους ανθρώπινους παράγοντες. Αποφύγετε επίσης πολυσύχναστους χώρους και άγνωστους για σας ανθρώπους, σε επίπεδο κοινωνικής σχέσης.

Ιχθύες
Η έκλειψη του Ήλιου το προσεχές Σάββατο στο ζώδιο του Ζυγού θα προκαλέσει ένα μεγάλο παλιρροϊκό κύμα το οποίο θα κτυπήσει την ασφάλεια κάποιων κεκτημένων, ή αυτά καθαυτά τα οικονομικά σας. Συνειδητοποιήστε τις προειδοποιήσεις που θα σας δοθούν, τόσο από γεγονότα, όσο και από ανθρώπινες συμπεριφορές. Φύγετε κάπου μακριά το προσεχές Σαββατοκύριακο, εκεί που δεν θα υπάρχει εκδοχή ταλαιπωρίας και ανατροπής ισορροπιών. Μην παρασύρεστε από τη γοητεία τρίτων, ή την προπαγάνδα για να ακολουθήσετε το δικό τους πρόγραμμα. Περιορίστε τις κινήσεις σας, μειώστε τα έξοδά σας και μη κάνετε τίποτα το οποίο θα μπορούσε να γίνει αιτία φασαρίας, ή κακής εκτίμησης για τον ίδιο σας τον εαυτό!

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

gl22

22/07/2024 | 09:40

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Ιουλίου

22/07/2024 | 09:24

Πέθανε ο γνωστός Έλληνας TikToker Manolo – Το «αεράκι» και η συνάντηση με την Φουρέιρα [βίντεο]

22/07/2024 | 09:18

Οι αντιδράσεις των ξένων ηγετών στην απόφαση του Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα
sintaxeis hireias 850x560 1

22/07/2024 | 09:12

Ποιες πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων καταβάλλονται από σήμερα έως την Παρασκευή

22/07/2024 | 08:50

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για σιδηροδρομικό δίκτυο: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αδιαφορεί για την ασφάλεια των πολιτών

22/07/2024 | 08:45

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα
cf86cebfcf81cebfceb4ceb9ceb1cf86cf85ceb3ceb7

22/07/2024 | 08:39

Εξάρθρωση κυκλώματος φοροδιαφυγής με «πλοκάμια» και στα Γιάννενα

22/07/2024 | 08:39

Γεραπετρίτης: To Kυπριακό είναι ύψιστη πολιτική για την Ελλάδα – Η τουρκική πλευρά έχει περιέλθει σε πιο ακραία γραμμή

22/07/2024 | 08:20

Τιμολόγια ρεύματος: Στην κατανάλωση Αυγούστου θα επιδοτούνται μόνο οι 500 πρώτες κιλοβατώρες – Τι προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση
paris 1 1 1

22/07/2024 | 08:10

Απεργούν οι Γάλλοι καλλιτέχνες, ανησυχία για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

22/07/2024 | 08:00

Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο αρχαιολόγος Μιχάλης Ανδριανάκης

22/07/2024 | 07:30

Γιώργος Σαμπάνης: “Δεν δουλεύω ποτέ της Παναγίας, είμαι ταμένος, έζησα από θαύμα όταν γεννήθηκα”
ceb4cf85cf84ceb5cf82

21/07/2024 | 23:59

Σάμος: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς που αναζητούνταν

21/07/2024 | 23:50

Πανελλήνιες 2024: Οι εκτιμήσεις για τη διαμόρφωση των βάσεων

21/07/2024 | 23:40

Τρεις θάνατοι λουόμενων σε Λουτράκι, Ασπρόπυργο και Αλμυρό
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν χάλια διάθεση, σήμερα
skaki 2304
Τα ζώδια που λειτουργούν πάντα βάσει σχεδίου
Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν έντονες επιθυμίες, σήμερα
youth pass 210723
Τα ζώδια που κρατούν αποστάσεις από κουτσομπολιά και ίντριγκες
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024