Αθήνα

19 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Η αντίδραση του Κοκλώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 17 Οκτωβρίου από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη.

Κριός
Το πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει η τάση να εστιάζεις στους τομείς της ζωής σου που νιώθεις πως δεν έχεις τον έλεγχο. Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σχηματίζουν ένα τετράγωνο και οι εντάσεις μπορούν να κυριαρχήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις και να ξεκουραστείς. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και νιώθεις την ανάγκη συναισθηματικής επαναφόρτισης. Πέρασε αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε περίπλοκες σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν.

Ταύρος
Οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν το πρώτο μισό της ημέρας καθώς ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Οι διαφορές στη γνώμη μπορεί να είναι απογοητευτικές και να σου ρίξουν τη διάθεση. Απόφυγε να εμπλακείς σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου που έχει τη δυνατότητα να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες και ευχάριστες συναντήσεις ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της ημέρας σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Δίδυμοι
Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια ένταση στο πρώτο μισό της ημέρας μέχρι να κατανοήσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου. Μικτά μηνύματα τα οποία μπορεί να ληφθούν ή να δοθούν περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα. Κάνε ένα βήμα πίσω αν χρειαστεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε σκέψεις του παρελθόντος και αναμνήσεις.

Καρκίνος
Ο Ήλιος σχηματίζει μια τετράγωνη όψη με τον Πλούτωνα και μπορεί να βιώσεις κάποια ακραία συναισθήματα σου ή οι φόβοι σου μπορεί να είναι ισχυρότεροι από ότι συνήθως. Ωστόσο τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σε παρακινήσουν να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου πιο αποτελεσματικά. Επίτρεψε στον αγαπημένο σου να σε πλησιάσει και να σε χαλαρώσει. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις καταστάσεις και συναισθήματα.

Λέων
Μην ασκείς περισσότερη πίεση στον εαυτό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Περίπλοκες σκέψεις, ανασφάλειες και πιθανοί φόβοι σου δημιουργούν πρόσθετο άγχος. Η διέλευση της Σελήνης από τον τομέα της οικειότητάς σου σε κάνει να σκέφτεσαι λίγο βαθύτερα. Αυτό δημιουργεί αποστάσεις με τον αγαπημένο σου και είναι κάτι που δεν θέλεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις.

Παρθένος
Στο πρώτο μισό της ημέρας η ατμόσφαιρα μπορεί να φορτιστεί κάπως οι ανησυχίες σχετικά με τα χρήματα και την αγάπη εντείνονται. Είναι προτιμότερο να μην πιέσεις τον εαυτό σου να λύσει μακροχρόνια προβλήματα και να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ένας τομέας που σου εμπνέει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις σε κάνουν να πιστεύεις στον εαυτό σου και επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα μπορεί να μεγενθύνει φόβους ή ανησυχίες στο πρώτο μισό της ημέρας. Προσωπικά θέματα μπορεί να υπονομεύσουν την αυτοπεποίθηση σου ή μπορεί να προκύψουν άλυτα ζητήματα από το παρελθόν. Παρόλα αυτά τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου χαλαρώνεις και νιώθεις πιο ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, μια κίνηση από μέρους σου για μια επανασύνδεση δεν είναι μια καλή ιδέα.

Σκορπιός
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σήμερα να συγκρούονται το να διαβάζεις πάρα πολύ τις πράξεις και τα λόγια των άλλων μπορεί να προκαλέσει περισσότερη ένταση από ότι χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την πραγματική σύνδεση με τους άλλους και όχι μέσα από μια άμυνα ή καχυποψία. Παρόλα αυτά η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου κι έτσι κυρίως τις βραδινές ώρες περνάς υπέροχα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Τοξότης
Ενώ το πρόσφατο τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία τόνωσε την ελπίδα και τη γενναιοδωρία σου, σήμερα το τετράγωνο επίσης το Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει φόβους και θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Επιστράτευσε τη λογική σου και μην χαλάς τη μέρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια και αφέσου σε νέες γνωριμίες που φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον.

Αιγόκερος
Οι ανησυχίες για ένα έργο μπορεί να μεγαλώσουν στο πρώτο μισό της ημέρας καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Πρόσεξε και απόφυγε συμπεριφορές που προέρχονται από τους φόβους και τις ανησυχίες σου. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντάς σε να εκφραστείς και να συνδεθείς κυρίως με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν πάψει να σου προσφέρουν ικανοποίηση.

Υδροχόος
Το πρώτο μισό της ημέρας απόφυγε τις υπερβολικές σκέψεις καθώς υπάρχει μια τάση να επικεντρώνεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος ή ημιτελή θέματα τα οποία σου δημιουργούν άγχος. Σκέψου πως η εμμονή για ένα πρόβλημα μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική αυτό το διάστημα. Χαλάρωσε και προσπάθησε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εάν είσαι μόνη, κατάστρωσε τη στρατηγική σου για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας πρόσεξε τον τρόπο που αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Απόφυγε τη λήψη γρήγορων αποφάσεων που αφορούν και σχετίζονται με τους φόβους, την ενοχή και αντιμετώπισε τις όποιες καταστάσεις με γνώμονα τη λογική. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα γίνονται έντονα. Απόφυγε τις εντάσεις ή τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναμνήσεις του παρελθόντος επηρεάζουν τη διάθεση σου.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

29/11/2021 | 11:15

Tο βράδυ στις 10:00 στην ΕΡΤ το debate των υποψηφιών για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής

29/11/2021 | 11:03

Μαρίνα Πατούλη: «Ξεσπάθωσε» κατά της Βανδή – «Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία…»

29/11/2021 | 10:53

Δημήτρης Λιγνάδης: Πέθανε η μητέρα του – «Επιδεινώθηκε η υγεία της μετά τις εξελίξεις»

29/11/2021 | 10:50

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη και η αντίδραση του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

29/11/2021 | 10:42

Στέφανος Κασιμάτης για σχόλιο για Γεννηματά:  Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο, ήταν ακραία διατύπωση

29/11/2021 | 10:30

Αρχαιολογικό Μουσείο: Βίντεο – ντοκουμέντο με την στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το 1,5 έτους κοριτσάκι στο καρότσι

29/11/2021 | 10:29

DWTS: «Τα πήρε» η Μιλλούση με την Λαμπροπούλου! «Ε όχι να με διορθώνουν στην κατακόρυφο, που είμαι 30 χρόνια αθλήτρια»

29/11/2021 | 10:22

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τροχαίο ατύχημα το 1999, η φωτιά και οι 11 εγχειρήσεις – Συγκινεί η εξομολόγησή της

29/11/2021 | 10:01

Τουρκία: Ποια κρίση; Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για τη… Χούλια και ο Ερντογάν τραγουδάει λαϊκά άσματα

29/11/2021 | 09:59

Θεσσαλονίκη: Με 8 μαχαιριές σκότωσε την σύζυγό του – Είπε πως τον απατούσε

29/11/2021 | 09:52

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε το εναλλακτικό πλάνο του αν χρεοκοπήσει

29/11/2021 | 09:46

Μιχάλης Ζαμπίδης: Το βίντεο που πιάνει στα πράσα επίδοξους διαρρήκτες – «Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω»

29/11/2021 | 09:44

ΗΣΑΠ: Κλειστή η γραμμή από Φάληρο μέχρι Αττική

29/11/2021 | 09:33

DWTS: Απίθανος ο Νίκος Μουτσινάς! Έκανε σόου και αποθεώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

29/11/2021 | 09:26

Νυχτερινός «καύσωνας» στην Κρήτη: Η θερμοκρασία έφτασε τους 30 βαθμούς – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Ζώδια-Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 11 Νοεμβρίου – Tαραχώδης εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Δείτε την λίστα εύνοιας – Αναλυτικά η τάση της νέας χρονιάς
Τι προβλέπει το ζώδιο σου για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο από τη Σμαρώ Σωτηράκη