Αθήνα

 

36 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Ιουλίου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 16-22 Οκτωβρίου 2023

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (6-22 Οκτωβρίου 2023) για όλα τα ζώδια κάνει ο Κώστας Λεφάκης.

Ζώδια – Αναλυτικά ο Κώστας Λεφάκης αναφέρει:

Κριός
Θέματα εργασίας και εν γένει πρακτικών συμφερόντων θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας συμφέροντα δυσανάλογα. Ωστόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να καλλιεργείτε ελπίδες και προβλέπεται ότι το φθινόπωρο στην πορεία του θα δικαιώσει πολλούς από εσάς. Στα οικονομικά σας φανείτε προνοητικοί. Στην επικοινωνία με το περιβάλλον διατηρήστε τη διαύγεια και την ψυχραιμία, καθώς υπάρχουν συγκρουόμενες απόψεις και συμφέροντα τα οποία θα μπορούσαν να σας μπλέξουν σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Ταύρος
Η περίοδος αυτή είναι λίγο έντονη στην διασφάλιση των κεκτημένων και των συμφερόντων σας. Η Αφροδίτη αποτελεί ένα «δίχτυ προστασίας» σε ότι αφορά προσωπικά ενδιαφέρονται και συμφέροντα, ο Άρης όμως στον Σκορπιό, σας καταναλώνει ψυχικά και οικονομικά. Μερικές φορές φαίνεται ότι υπερασπίζεστε μια δίκαιη υπόθεση, αλλά να θυμάστε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το σωστό. Προσπαθήστε να προσαρμόζεστε στις αλλαγές που γίνονται και να εκσυγχρονίζεστε στον τρόπο που εργάζεστε και ζείτε.

Δίδυμοι
Είναι σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν αλλά νευρικές και συχνά αντίξοες. Ο άξονας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής αναδιαμορφώνεται και διαταράσσεται. Παραμείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας, αλλά γίνετε περισσότερο διπλωμάτες. Μην ξεχνάτε την ιδιότητα του αγγελιοφόρου και του μεσολαβητή που σας διακρίνει. Αυτά τα δυο στοιχεία πρέπει να τα λειτουργήσετε στο έπακρο τώρα. Οικονομικά θα βρείτε τρόπο να καλύψετε υποχρεώσεις και να αντεπεξέλθετε στα αυξημένα σας έξοδα. Αισθηματικά κερδίζετε τις εντυπώσεις οι ελεύθεροι, ενώ οι έχοντες σχέση θα βρείτε τρόπους συνεννόησης.

Καρκίνος
Σημαντικές για εσάς οι επόμενες μέρες, καθώς παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στο περιβάλλον. Είναι φρόνιμο να κάνετε κι εσείς μια αξιολόγηση των καταστάσεων και να ασχοληθείτε με ότι θεωρείτε σημαντικό. Μπορεί τα πνεύματα να είναι ευνοϊκά για τα σχέδιά σας, αλλά δεν σας συμφέρουν οι παρεξηγήσεις. Μη δίνετε λαβή για σχόλια και μην αφήνετε τρίτους να εισέρχονται στα προσωπικά σας. Αποφύγετε τα καινούρια επαγγελματικά ξεκινήματα και μην κάνετε επενδύσεις οι οποίες μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού σε περίπτωση αντιξοοτήτων.

Λέων
Ο μήνας είναι ευμετάβλητος και νευρικός. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει αποτελέσματα που άλλους ικανοποιούν και άλλους εξυπηρετούν είτε πρακτικά είτε επικοινωνιακά. Η Αφροδίτη ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και αυτό θα φανεί άμεσα στις καθημερινές σας επιδόσεις. Χρησιμοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας, επωφεληθείτε από ευκαιρίες και προωθήστε τα συμφέροντά σας, χωρίς να το διαλαλείτε. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξετε και να διαχειριστείτε, είναι η διαθεσιμότητα συναισθημάτων και χρημάτων. Μια αναπάντεχη συνάντηση, μια μετακίνηση, ή μια κοινωνική πρόσκληση θα σας δώσουν χαρά!

Παρθένος
Επηρεάζεστε άμεσα από καθετί που συμβαίνει γύρω σας τις μέρες αυτές. Δυσκολίες και αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν, το καλό όμως είναι ότι γίνονται και εκκαθαρίσεις οι οποίες μπορεί να τρομάζουν αλλά αφήνουν τη συνέχεια της πορείας σας απαλλαγμένη από κάθε λογής χρεωστικούς λογαριασμούς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενεργοποιεί πολλές από τις ιδιότητές σας οι οποίες θα φανούν χρήσιμες την κατάλληλη στιγμή. Ο Άρης έχει περάσει στον Σκορπιό και σας κάνει πιιο αποτελεσματικούς στην επικοινωνία, επομένως προσέξτε τα λόγια και τον τρόπο που εκτίθεστε σκόπιμα απέναντι σε τρίτους.

Ζυγός
Οι εξελίξεις πληθαίνουν τις επόμενες μέρες, και εσείς βρίσκεστε στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να αξιοποιήσετε καθετί που μπορεί να σας εξυπηρετήσει ή να σας ανεφοδιάσει, είτε στα επαγγελματικά σας συμφέροντα είτε στην προσωπική σας ζωή. Θετικότερα θα είναι τα πράγματα και για τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα για όσους επιδιώκετε την ανανέωση. Οικονομικά όμως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έκτακτες ανάγκες, ή θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε νομικά κάποιο σχετικό σας συμφέρον. Μην κοινοποιείτε τα προβλήματά σας σε ανθρώπους που δεν είναι σχετικοί με το θέμα που σας απασχολεί.

Σκορπιός
Οι επόμενες μέρες παρουσιάζουν ενδιαφέρον στις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα. Αφορούν πιο πολύ του ελεύθερους επαγγελματίες αλλά δίνουν ευκαιρίες σε όλους να εκφράσετε ταλέντα και να προωθήσετε συμφέροντα. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να είστε αποτελεσματικοί στα σχέδια και στις επιδιώξεις σας. Οικονομικά μην πέφτετε σε παγίδες και φανείτε προνοητικοί για μια «σφικτή» περίοδο που θα ακολουθήσει σύντομα. Ερωτικά φανείτε πιο συνεργάσιμοι και επικοινωνιακά αξιοποιήστε τόσο την αντίληψη όσο και την διαίσθηση σας.

Τοξότης
Είναι λίγο έντονο το διάστημα αυτό για τους περισσότερους από εσάς, σαν μια συνέχεια και συνέπεια των προηγουμένων ημερών. Είναι στο χέρι σας όμως να αποφύγετε κακοτοπιές, να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να ξεπεράσετε ενδοιασμούς σχετικά με το πώς θα κινηθείτε στα πρακτικά σας. Διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα σας, φερθείτε διαλλακτικά και όχι παρορμητικά. Πάνω από όλα όμως αποφύγετε εχθρότητες και αντιδικίες. Αισθηματικά το κλίμα παραμένει έντονο και επαγγελματικά η κατάσταση εύθραυστη. Μετακινήσεις και αναζητήσεις νέων πεδίων δράσης, είναι προτιμότερο να μετατεθούν για αργότερα.

Αιγόκερως
Οι εξελίξεις είναι ενδιαφέρουσες στις υποθέσεις σας, είτε κοινωνικές, είτε εργασιακές. Σε πολλές περιπτώσεις διευκολύνεστε από συγκυρίες, ή από απρόσμενους παράγοντες. Σκεφτείτε καθαρά και αν χρειάζεστε βοήθεια σε κάποιο ζήτημά σας μη διστάσετε να τη ζητήσετε από τους κατάλληλους ανθρώπους. Αισθηματικά δείξτε κατανόηση στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας οι οποίες πηγάζουν από πιέσεις σε δικές του επαγγελματικές δραστηριότητες. Κοινωνικά, επιμεληθείτε την εικόνα που θέλετε να σας αντιπροσωπεύει και ψυχολογικά μην περιμένετε επιβεβαιώσεις για την αξία σας από τρίτους.

Υδροχόος
Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και για εσάς αλλά πιο εύκολα από ότι πριν. Εκείνο που πρέπει να υπερασπιστείτε είναι αυτά που κάνετε, δημιουργικά, και ότι επιδιώκετε κοινωνικά. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη στις σκέψεις και στις ενέργειές σας, δεν θα έχετε όμως άμεσα αποτελέσματα. Μην εκπλαγείτε από κάποιες καθυστερήσεις και γεγονότα τα οποία θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε προσωρινά τις καθημερινές σας συνήθειες. Συνεχίστε να εργάζεστε και να υπερασπίζεστε εκείνους που αγαπάτε. Στο τέλος θα έχετε πολλούς λόγους να είστε ευχαριστημένοι.

Ιχθείς
Η περίοδος αυτή είναι λίγο δύσκολη και το έχετε ήδη νιώσει. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν σας αφήνουν περιθώρια να κινηθείτε τόσο άνετα όσο θα θέλατε. Φροντίστε να βρείτε διεξόδους σε ότι σας καταπιέζει, χωρίς όμως να χαλάτε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι η περίοδος που πρέπει να συνεχίσετε να ασκείστε στην άμυνα, στην επιδίωξη της επιτυχίας και στην διατήρηση των κεκτημένων. Οικονομικά κινηθείτε ανάλογα με τις δυνατότητές σας και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Αισθηματικά προσέξτε τις καινούριες γνωριμίες καθώς είναι πιθανό να είναι παραπλανητικές. Οι κρυφές σχέσεις πρέπει να παραμείνουν καλυμμένες και προστατευμένες!

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

fotia purkagia purosbestiki 14

12/07/2024 | 15:59

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Περιστερά Θέρμης και Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

12/07/2024 | 15:55

Αναστολή λειτουργίας της στοιχηματικής Betshop – Τι απαντά η εταιρεία

12/07/2024 | 15:50

Π.Μαρινάκης για Β.Μακεδονία: Εάν θέλουν οι γείτονες μας να μιλάνε για Ευρώπη πρέπει να αλλάξουνε ρότα
nikos karathanasopoulos 290424

12/07/2024 | 15:46

ΚΚΕ – Καραθανασόπουλος: Η κυβέρνηση σημαιοφόρος στο «πολεμικό ανακοινωθέν» του ΝΑΤΟ

12/07/2024 | 15:41

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η Covid-19 εξακολουθεί να προκαλεί 1.700 θανάτους την εβδομάδα

12/07/2024 | 15:39

Συνταγή Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Μουσακάς χωρίς τηγάνι
pyrosvestiki fotia (2)

12/07/2024 | 15:32

Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Βρέθηκε νεκρό ένα μικρό σκυλί

12/07/2024 | 15:24

Προκήρυξη δυο νέων θέσεων εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

12/07/2024 | 15:20

Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου πήγαν στην Τεχνόπολη για να ακούσουν τον Ορέστη Χαλκιά
screenshot 24

12/07/2024 | 14:43

Μπάλος: Εικόνες ντροπής στην παραλία με τουρίστες να αποβιβάζονται από σκάφη με το νερό μέχρι το λαιμό

12/07/2024 | 14:39

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πουλούν την επαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατ. δολάρια

12/07/2024 | 14:28

Βαρύ πένθος στην Κρήτη: Πέθανε ο ράπερ «Αιφνίδιος» σε ηλικία 37 ετών
6b5b8800 1683873711436 340313524 kaya6

12/07/2024 | 14:19

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει άβαφη στις καλοκαιρινές διακοπές της

12/07/2024 | 14:14

Μαύροι Πίνακες: Η ανατρεπτική αστυνομική σειρά μυστηρίου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Star

12/07/2024 | 13:47

Θεσσαλονίκη: Το νοσοκομείο «Γεννηματάς» λειτούργησε με γεννήτριες για 12 ώρες λόγω μπλακ άουτ
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024
zodia 5 scaled
Ιούλιος: Δύσκολος ο υπόλοιπος μήνας για αυτά τα ζώδια
zodia11
Δύο ζώδια που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα είναι μέσα στο μπρίο και το κέφι, σήμερα