Αθήνα

 

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

geroulanos androulakis doukas 010724
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι τάσεις της MRB για την «κούρσα» της ηγεσίας

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 4-12 Δεκεμβρίου

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (4-12 Δεκεμβρίου) για όλα τα ζώδια.

Δείτε επίσης

679467 zodia2
Πότε έχουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Έκλειψη και ποια ζώδια επηρεάζονται;

Ζώδια – Αναλυτικά ο Κώστας Λεφάκης αναφέρει:

Κριός

Αλλάζει το σκηνικό στη ζωή πολλών από εσάς. Βαθιά στον ορίζοντα φαίνονται οι πρώτες αλλαγές στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητα θα παραμείνει αγχώδης και το στενό περιβάλλον θα είναι η μόνιμη εστία των προβλημάτων για λίγο καιρό ακόμα. Επιδιώξεις συνεχίζουν να καθυστερούν ενώ η ασυνέπεια και η ρευστότητα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στη συμπεριφορά των άλλων και στην πορεία των γεγονότων. Ερωτικά καταφέρνετε να διατηρήσετε μια εύθραυστη ισορροπία και αυτό θεωρείται μεγάλη επιτυχία στην τόσο εύθραυστη εποχή μας!

Ταύρος

Δυνατές θα είναι οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις που θα προκαλέσουν ορισμένα γεγονότα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά. Ευτυχώς ξεπερνάτε τις γνωστές οικονομικές σας ανασφάλειες χάρη στην ενίσχυση του εισοδήματος σας. Με την έναρξη του Δεκεμβρίου αρχίζει μια καλύτερη εποχή για τις σχέσεις σας. Ωστόσο οι εκνευρισμοί και οι παρεξηγήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν. Προσπαθήστε να φιλοσοφήσετε την όλη κατάσταση και μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που ακούτε. Φροντίστε την υγεία και τη διατροφή σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές που προκαλεί κάθε κατάσταση άγχους.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσα η εποχή αυτή αλλά και πολύ κουραστική. Διάφορα ζητήματα σας απασχολούν και εσείς τρέχετε για να ανταποκριθείτε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόγραμμα. Προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις εμπλέκονται μεταξύ τους. Ο Άρης από τον Τοξότη σας φέρνει συχνά αντιμέτωπους με ομάδες ανθρώπων που έχουν διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας. Το συμφέρον σας αυτήν την εβδομάδα είναι να παραμείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας και να μην αλλάζετε πορεία, ούτε να παρακάμπτετε εκείνους που έχουν δύναμη. Συχνές πιέσεις στα οικονομικά υπάρχουν εξαιτίας αναγκών.

Καρκίνος

Ο Άρης διατηρεί το άγχος σας όσο και αν εσείς το κρύβετε διακριτικά. Υποχρεώσεις και ευθύνες συνεχίζονται ή και πληθαίνουν. Η οικογένεια προβάλει πιεστικά κάποιες ανάγκες της. Η καθημερινότητα είναι πιο κουραστική από όσο θα θέλατε. Σχετική πρόοδος παρατηρείται στην εργασία και ορισμένοι θα λάβετε και μικρή βοήθεια, ή αναγνώριση. Οικονομικά φροντίστε να κάνετε μια συνετή διαχείριση καθώς πλησιάζουν και οι γιορτές και λίγα έξτρα χρήματα στο πορτοφόλι σας σίγουρα θα τα χρειαστείτε. Μέσα σε όλα προβάλει και η πιθανότητα ενός ταξιδιού.

Λέων

Σημαντικές οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου για τους περισσότερους από εσάς. Θέματα επιχειρηματικά ή σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα περνούν σε ένα πιο ενδιαφέρον στάδιο. Μέσα σε όλα αυξάνει η κινητικότητα και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, αλλά κάντε μια επιλογή για το που και πως θα διαθέσετε το χρόνο σας. Συναισθηματικά καταφέρνετε να διατηρήσετε αυτό που σας αφορά. Οικογενειακές υποθέσεις φαίνεται να τακτοποιούνται, ενώ στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες από άλλες φορές. Οικονομικά, αποφύγετε λάθη και παγίδες.

Παρθένος

Εξαιρετικά περίεργο είναι το διάστημα αυτό και μαζί λίγο ακατάστατο. Και ενώ εσείς είστε άνθρωποι του προγράμματος και της τάξης, άνθρωποι και περιστατικά παίζουν μαζί σας αλλάζοντας συνέχεια αυτό που εσείς οργανώνετε. Διατηρήστε λοιπόν εναλλακτικές λύσεις και αναπτύξτε ευελιξία στην συμπεριφορά σας. Η κούραση όμως ας μένει έξω από την προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Αυτήν την περίοδο κάποιοι θα χρειαστεί να παρασταθείτε σε αγαπημένους που έχουν ανάγκη και άλλοι να επιβεβαιώσετε τα αισθήματα απέναντι σε ευάλωτο σύντροφο. Οικονομικά διαχειριστείτε καλύτερα το εισόδημά σας!

Ζυγός

Θορυβώδης και κουραστική είναι η επόμενη περίοδος μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυξάνονται οι συζητήσεις για θέματα που σας αφορούν αλλά και δεν προωθούνται τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Ο επαγγελματικός τομέας συνωμοτεί συχνά ενάντια στο νευρικό σας σύστημα και στην καθημερινή σας ηρεμία. Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που δεν σας αντιστοιχούν και μην χάνετε χρόνο σε υποθέσεις που δεν εξελίσσονται. Επειδή αυτό δεν θα αλλάξει πάρτε τα μέτρα σας και φροντίστε να έχετε αντίστοιχους εξοπλισμούς και τακτικές για να μπορείτε να ανταπεξέρθετε στην όλη κατάσταση. Αισθηματικά, δείτε μήπως μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα πιο προσωπικό.

Σκορπιός

Δίνεται έμφαση στο αίσθημα της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας αυτήν την περίοδο, ενώ μια σειρά από απρόβλεπτα ή τυχαία περιστατικά και γεγονότα μέλλεται να τα δοκιμάσει λίγο αργότερα. Ο Ερμής σας δίνει ένα μικρό περιθώριο για τη λήψη άμεσων αποφάσεων σε καλά μελετημένα σχέδια. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τα επιχειρήματά σας και σας βοηθά να κατοχυρώσετε δικαιώματα. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και αναβαθμίζεται. Ο Άρης σας κάνει πιο μαχητικούς στις οικονομικές σας διεκδικήσεις και πιο αποτελεσματικούς σε συνεργασίες που εξυπηρετούν κάποιο κοινό συμφέρον.

Τοξότης

Ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς και είτε το θέλετε, είτε όχι γίνεστε οι πρωταγωνιστές μιας μαχητικής εποχής. Οργανώστε τα σχέδιά σας, επικοινωνήστε με ανθρώπους σημαντικούς και χρήσιμους και μη σταματάτε τις εξελίξεις που σας ευνοούν. Λίγη περισσότερη προσπάθεια αξίζει τον κόπο αφού θα φέρει καλά αποτελέσματα. Αισθηματικά δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τον σύντροφο, ή τον άνθρωπο που σας αφορά. Οικονομικά δεν θα αποφύγετε κάποια έξοδα σκοπιμότητας, σύντομα όμως θα έχετε την ανάλογη ανταμοιβή. Φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία, ψυχική και σωματική και ακολουθήστε το ένστικτό σας όταν αντιμετωπίζετε διλήμματα.

Αιγόκερως

Η εξέλιξη των περιστατικών καλλιεργεί την αισιοδοξία μέσα στη ψυχή σας, όσο και αν προς το παρόν είστε εξαρτημένοι από κάποιες δύσκολες καταστάσεις στον τομέα των κοινωνικών και επαγγελματικών σας συνεργασιών. Οι στόχοι σας είναι συγκεκριμένοι αλλά η όψη τους χάνεται στο βάθος του ορίζοντα. Εκείνο που προέχει τώρα είναι να μην πιέσετε το χρόνο, τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Υιοθετήστε την τακτική της παράπλευρης πολεμικής και όχι της ανοιχτής ρήξης. Ερωτικά η γοητεία σας αποδίδει όμως το όλο ζήτημα σάς είναι αδιάφορο. Επικοινωνιακά εκφράστε την καλή πλευρά του εαυτού σας και να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα αποδώσει άμεσα.

Υδροχόο

Αλλάζει η προοπτική και η ποιότητα των γεγονότων αυτό το μήνα. Εξωτερικοί συνεργάτες φίλοι και άλλοι, που συγκαταλέγονται στην ομάδα των ομοϊδεατών παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Εργασιακά συνεχίζονται οι αντιξοότητες που με τη σειρά τους φέρνουν εμπόδια. Το πλησίασμα των γιορτών ξεσηκώνει αρκετούς από εσάς, έχετε όμως σημαντικά πράγματα να επιμεληθείτε πριν φτάσετε εκεί. Αν σας ακούγεται πιο ενθαρρυντικό, να ξέρετε ότι γενικά παρατηρείται μια ρευστότητα στις καταστάσεις και εκείνο που πρέπει να επιδείξετε είναι μια στωικότητα. Χρειάζεστε επίσης περισσότερη ξεκούραση και μια δόση ψυχαγωγίας για να ξεφύγετε από σκέψεις που δεν σας ταιριάζουν.

Ιχθείς

Βασικά θέματα που σας αφορούν επιχειρηματικά επιμένουν σε καθυστέρηση. Πολλά ζητήματα θα σας απασχολήσουν στα επαγγελματικά σας αυτήν την νευραλγική για σας περίοδο. Εκεί χρειάζεται ένα μέτρο και ένα σταθερό πρόγραμμα. Υποθέσεις που σας αφορούν είναι μπλοκαρισμένες στα γρανάζια του κατεστημένου και άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν έχουν παρασυρθεί σε καταστάσεις μακριά από το δικό σας σημείο. Γενικότερα πρέπει να επιδείξετε ρεαλισμό και ψυχραιμία αποφεύγοντας δύο πράγματα, τον εκνευρισμό και την απογοήτευση. Ο Δεκέμβριος πάντως θα εξελιχθεί καλύτερα στην πορεία του. Μέχρι τότε παραμείνετε αφοσιωμένοι στις επιδιώξεις σας και στωικοί.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

12/07/2024 | 23:19

Ανάλυση: Γιατί ο Τζο Μπάιντεν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του παρά τις εκκλήσεις;

12/07/2024 | 23:07

Χριστίνα Παππά: Πιστεύω απόλυτα στον Θεό

12/07/2024 | 22:50

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αχαΐα
maksimovic panathinaikos 120724

12/07/2024 | 22:47

Παναθηναϊκός: Με Μαξίμοβιτς η αποστολή για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας

12/07/2024 | 22:35

Σάκης Κάτσουλης: «Πριν 3 χρόνια πήρα μια απόφαση που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα άλλαζε τον τρόπο σκέψης μου»

12/07/2024 | 22:24

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό βρέφος 30 ημερών
fotia 1 2048x1365

12/07/2024 | 22:17

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πανόραμα Δράμας

12/07/2024 | 22:04

Σε 35 ανήλθαν οι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

12/07/2024 | 21:53

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Kαταλάβαιναν ότι είμαι ξένη αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν από που»
elarabi 120724

12/07/2024 | 21:42

Ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για 1+1 χρόνια

12/07/2024 | 21:35

Κύκλωμα εκβιαστών: Σε περιοδικά, εφημερίδες και… τάπερ έκρυβαν τα λεφτά η Νάνσυ και οι συνεργοί της

12/07/2024 | 21:22

Τα ζώδια που κρατούν αποστάσεις από κουτσομπολιά και ίντριγκες
kymata thalassa 060623

12/07/2024 | 21:14

Τη ζωή τους έχασαν τρεις λουόμενοι σε Θάσο, Πιερία και Χαλκιδική

12/07/2024 | 21:08

Σ.Ζαχαράκη: 20.000 οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς την πρώτη ημέρα

12/07/2024 | 20:54

Αμφιλοχία: Άγρια συμπλοκή νεαρών στην πλατεία για ένα τραπ τραγούδι
youth pass 210723
Τα ζώδια που κρατούν αποστάσεις από κουτσομπολιά και ίντριγκες
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024
zodia 5 scaled
Ιούλιος: Δύσκολος ο υπόλοιπος μήνας για αυτά τα ζώδια
zodia11
Δύο ζώδια που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, σήμερα