«Σεισμός», μίλησε η… χρυσή εφεδρεία! Τι είπε ο Καραμανλής για το άλλοτε «πουλέν» του, τον Αλ. Τσίπρα

Όπως συνηθίζει, σε… κύκλους ή συνομιλητές του μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, αυτή τη φορά με αφορμή τα όσα γίνονται γύρω από το Κυπριακό.

Όπως είπε ο κ. Καραμανλής λοιπόν σε συνομιλητές του, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Thetoc, στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα-Μητσοτάκη «η Ελλάδα θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί στο πλευρό των Κυπρίων και όχι να σύρεται πίσω από τις εξελίξεις χωρίς ενιαία γραμμή», ασκώντας κριτική με αυτόν τον τρόπο στον Αλ. Τσίπρα, τον οποίο ως γνωστόν μέχρι πρότινος στήριζε με θέρμη…

Μάλιστα, σε μια εκ των εκμυστηρεύσεών του, φέρεται να είπε πως πρέπει όλοι να δουν και να μελετήσουν πως κινήθηκε η κυβέρνηση με τον ίδιο Πρωθυπουργό το 2004 στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, όταν πριν από αυτό ζήτησε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.

Ο Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με συνομιλητές του, φέρεται να υποστηρίζει ότι η τακτική του Αλ. Τσίπρα έναντι των πολιτικών αρχηγών είναι παρελκυστική, ενώ αφήνει και αιχμές για την αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως και αυτή έπρεπε να αντιπροτείνει στον πρωθυπουργό σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ώστε να χαραχθεί ενιαία εθνική γραμμή.

Πηγή: Thetoc.gr

Δείτε επίσης

Νέα αντιπαράθεση της κυβέρνησης με το «Πρώτο Θέμα» για δημοσίευμα του –Τι απαντά το υπουργείο Εργασίας για τα «ρουσφέτια»

«Με το νόμο 4387/16 επανήλθε το κοινωνικά δίκαιο μέτρο της κατ' εξαίρεση επίσπευσης απονομής εφάπαξ, που προβλέπει ότι ένας δικαιούχος μπορεί να αιτηθεί παράκαμψης της σειράς προτεραιότητας, εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι (άτομα με αναπηρία, άτομα με χρόνιες παθήσεις, γονείς και νόμιμοι κηδεμόνες που προστατεύουν άτομα με αναπηρία), οι οποίοι εξετάζονται από αρμόδια επιτροπή», διευκρινίζουν πηγές του υπουργείου Εργασίας, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *