Πρωτοβουλία έκπληξη Τσίπρα προς τα μέλη του ΣτΕ: «Δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε, ελάτε για σεμινάρια και ξαναψηφίστε»

TROL ALERT/TROLLEAT*

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απόφαση του ΣτΕ. Ο πρωθυπουργός φαίνεται αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αλλά και να αποκαταστήσει, όπως λέει, το κύρος της δικαιοσύνης.

Μάλιστα, ήδη, έχει γραφεί επιστολή του κ. Τσίπρα προς τα μέλη του ΣτΕ με την οποία θα τους επισημαίνει με ενωτικό και συναινετικό ύφος ότι «δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ψηφίσατε εναντίον του νόμου μου».

Ο πρωθυπουργός, θα τους καλεί με την επιστολή του το προσεχές Σαββατοκύριακο σε ειδικά σεμινάρια νομικών γνώσεων στον κήπο του Μαξίμου στα οποία εισηγητές θα είναι πρωτοκλασάτα μέλη της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ της Νομικής Κομοτηνής.

«Είναι ώρα να ξαναφρεσκάρουν» τις γνώσεις τους επισημαίνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού οι οποίοι συμπληρώνουν ότι στην επιστολή ο κ. Τσίπρας θα τους καλεί να επαναλάβουν την ψηφοφορία ώστε να βγει το ορθό αποτέλεσμα δηλαδή κριθεί συνταγματικός ο νόμος.

Είναι μια μέθοδος που δοκιμάστηκε με επιτυχία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο πρωθυπουργός επανέφερε στον ορθό δρόμο τους συνέδρους οι οποίοι είχαν καταψηφίσει  την εισήγησή του χωρίς να το καταλάβουν.

Στο Μαξίμου δηλώνουν βέβαιοι για το αποτέλεσμα της νέας ψηφοφορίας μιας και όπως αναφέρουν ο κ. Τσίπρας «θα τους κάνει μια πρόταση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν».

*Η ΣΤΗΛΗ TROLLEAT ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δείτε επίσης

Τριήμερος εορτασμός στην Ελβετία για τους 20 μήνες ελευθερίας του Β. Παπαγεωργόπουλου

Με τουρνουά σκι στο γνωστο ελβετικό σαλέ του Γκστααντ, πολιτικοί φίλοι του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου θα γιορτάσουν με πανηγυρικό τρόπο τους 20 μήνες ελευθερίας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Ένα σχόλιο

  1. Τσι Πραμ Ουν : «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

    https://www.youtube.com/watch?v=7tTu54mfIyo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *