Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αν πάμε στη λογική «κλέφτες» vs «συκοφάντες»... ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Το ζευγάρι που πέρσι μας απασχόλησε για πολλές εβδομάδες, πολλούς μήνες, ακόμη και το καλοκαίρι, η κληρωτίδα τα έφερε έτσι ώστε να τα «πουν» νωρίς-νωρίς στο νέο πρωτάθλημα. 

Γράφει (και... προσεύχεται για το ντέρμπι της Τούμπας) ο Μιχάλης Τσαμπάς

Μάλιστα στο ίδιο γήπεδο όπου πέρσι ξεκίνησαν όλα. Στην Τούμπα λοιπόν το βράδυ της Κυριακής ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και το κλίμα μόνο καλό δεν είναι.

Το... μπαρούτι μυρίζει από μακριά κι αυτά που γράφτηκαν, αλλά περισσότερο αυτά που δεν γράφτηκαν αλλά... πλαγιώς ειπώθηκαν για την αναμέτρηση αυτή, μας κάνει όλους να κάνουμε τον σταυρό μας και να λέμε ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Ο Φινλανδός διαιτητής ίσως είναι μια λύση για να κυλήσουν όλα ομαλά. Όμως κι αυτός άνθρωπος είναι. Μπορεί να κάνει ένα λάθος.

Μπορεί είτε αυτός, είτε οι βοηθοί του να χάσουν μια φάση. Τότε τι θα γίνει; Θα συνεχιστεί το ματς; Θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα; Μακάρι να μην γίνουμε μάντεις κακών, αλλά δεν πάμε στο ντέρμπι με τους καλύτερους οιωνούς. Από την μια αυτοί που περιμένουν να υποδεχτούν τους «κλέφτες του πρωταθλήματος».

Από την άλλη αυτοί που πάνε στην έδρα των «φτηνών συκοφαντών». Καμία λογική. Όλες τις προηγούμενες μέρες στα social media, στις «εκπομπές λόγου» των αθλητικών ραδιοφώνων, αλλά και στις οπαδικές εφημερίδες χύθηκε πάρα πολύ δηλητήριο.

Δυστυχώς ως ένα σημείο και ο προπονητής του ΠΑΟΚ με διάφορες ατάκες του έχει φροντίσει να ρίξει... λάδι στην φωτιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ποτίστηκαν αρκετοί με εικόνες μίσους, με σκέψεις που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι των (κατά γενική ομολογία) καλύτερων ομάδων πέρσι και φέτος.

Μακάρι οι παίκτες, που είναι οι μόνοι κι αληθινοί πρωταγωνιστές ενός αγώνα να έχουν άλλη άποψη. Να βγάλουν μόνο ποδοσφαιρικό πάθος, να μας χαρίσουν ένα δυνατό και θεαματικό 90λεπτο και μόλις ο Φινλανδός Γκεστράνιους σφυρίξει την λήξη «στην ώρα της» να μη μας απασχολήσει τίποτα άλλο.

Send this to a friend