• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 02:44

Αθήνα

15 oC

αραιές νεφώσεις

Μπαρόχα: «Να φτάσουμε στο πρωτάθλημα»

Μπαρόχα: «Να φτάσουμε στο πρωτάθλημα»

Ευτυχισμένος για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλάιν Μπαρόχα.

Ενθουσιασμένος για το νέο σταθμό στην καριέρα του, παρουσιάστηκε ο Αλάιν Μπαρόχα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ.

«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην ΑΕΚ και απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκαν οι άνθρωποί της στην Ελλάδα. Μου έδωσαν μία μεγάλη ευκαιρία και θα κάνω το παν για να τους δικαιώσω» ήταν τα πρώτα λόγια του Αλάιν Μπαρόχα στο aekfc.gr, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

«Εχω και πολύ καλά συναισθήματα για αυτή τη μεταγραφή, αλλά και πολύ μεγάλα κίνητρα για την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ με την καινούργια μου ομάδα» συνέχισε ο διεθνής τερματοφύλακας.

«Εχω μιλήσει για την ΑΕΚ με τον Ρόλαντ (Βάργκας), που συμφώνησε νωρίτερα από εμένα. Εχω συλλέξει τις πληροφορίες μου για την ομάδα και τους υψηλούς στόχους της και είμαι ευτυχισμένος που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Αυτό που εγώ θέλω και υπόσχομαι είναι να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την ΑΕΚ να φτάσει στο στόχο του πρωταθλήματος» κατέληξε ο Αλάιν Μπαρόχα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Επιμέλεια: Χ.Μ.

Send this to a friend