Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τάσος Μπουντούρης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Πώς έγινε το τροχαίο με τον Νίκο Γέμελο στην παραλιακή (vid)

Μάχη δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan, ο θρύλος της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Δευτέρας στο Καλαμάκι.

Μάχη δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan, ο θρύλος της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Δευτέρας στο Καλαμάκι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ατύχημα συνέβη όταν ο Τάσος Μπουντούρης προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο και χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψους του συμμαχικού νεκροταφείου.

Στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε ο Ολυμπιονίκης ήταν εκείνο του προπονητή κολύμβησης, Νίκου Γέμελου, ο οποίος περιέγραψε στο μεσημβρινό δελτίο της ΕΡΤ πως συνέβη το τροχαίο.

«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γέμελος.

Στη συνέχεια ο γνωστός προπονητής της κολύμβησης πρόσθεσε: «Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Όταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος.

Ήταν σοκ για μένα. Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά».

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Ο διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan, στο οποίο νοσηλεύεται ο Τάσος Μπουντούρης, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου ιστιοπλόου.

«Έχει κατάγματα του οστικού κρανίου και κυρίως αριστερά, έχει κάταγμα κλείδας, κάταγμα πλευρών, θλάση του πνεύμονα και η κατάσταση είναι σταθερή».

Ο γιατρός τόνισε επίσης πως είναι νωρίς για εκτιμήσεις, ωστόσο «φαίνεται πως η ζωή του κερδίζεται».

Όπως τόνισαν από την ΕΡΤ οι επόμενες ώρες για τον Τάσο Μπουντούρη είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Send this to a friend