Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Το show Κούγια και το πρωτάθλημα για... το Δελφινάριο!

Το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξης Κούγιας έχοντας ως ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ομάδας παράπονα από την διαιτησία προχώρησε σε καταιγισμό ανακοινώσεων και προσωπικών δηλώσεων.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξης Κούγιας έχοντας ως ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ομάδας παράπονα από την διαιτησία προχώρησε σε καταιγισμό ανακοινώσεων και προσωπικών δηλώσεων.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Κάπου ανάμεσα στις πολλές από αυτές αναφέρει ότι θα παραδώσει τα δελτία όλων των παικτών της Λάρισας στα γραφεία της ΕΠΟ. Όσοι πίστευαν ότι το show του γνωστού ποινικολόγου θα σταματούσε κάπου εκεί ήταν γελασμένοι.

Πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την γραπτή δήλωσή του, το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας κι αφού περιηγήθηκε στους διαδρόμους ψάχνοντας τον Περέιιρα, άφησε το «βυσσινί» ντοσιέ με τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Σε... απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ δεν θα μπορέσει την προσεχή Κυριακή να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην αναμέτρηση του AEL FC ARENA, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την τιμωρία της ομάδας. Πιστεύει λοιπόν κανείς στα σοβαρά ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι αυτό επειδή ο Κούγιας... έδωσε τα δελτία στην ΕΠΟ;

Όχι βέβαια. Μια χαρά θα γίνει το ματς, αφού ως την Κυριακή... η λύση θα έχει βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ θα «βάλει το καλό της ομάδας πάνω από όλα». Όμως όλο αυτό ή μάλλον κι αυτό το επεισόδιο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από δεκάδες φετινά που φανερώνουν την «σοβαρότητα» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που άνετα θα μπορούσε να γίνει σκετς σε επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο με το γέλιο που βγάζει. Καθημερινά γκρίνια για διαιτησία.

Παίκτες, παράγοντες, «επικοινωνιολόγοι των ΠΑΕ», πρωτοσέλιδα εφημερίδων, bloggers, ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Οι περισσότεροι έχουν διαλέξει στρατόπεδα και... πυροβολούν προς κάθε κατεύθυνση. Ένας «πόλεμος» που μαίνεται χρόνια κι ανάλογα με το που πάνε τα κόζια, προς τα εκεί πηγαίνουν και οι «στρατοί».

Πάντα με τον... δυνατό, πάντα με αυτόν που συγκεντρώνει τη δύναμη στα χέρια του, πάντα με αυτόν που ελέγχει τα κέντρα ποδοσφαιρικής εξουσίας. Και κάπως έτσι η κατρακύλα του βασιλιά των σπορ συνεχίζεται στην Ελλάδα.

Send this to a friend