Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Τι γίνεται με τον Μίκαελ Σουμάχερ;

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του Michael Schumacher, επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος εντάχθηκε στο Hall of Fame. 

Στη σχετική τελετή τον εκπροσώπησε η μάνατζέρ του και υπεύθυνη Τύπου, Sabine Kehm, η οποία εκπροσωπεί όλη την οικογένεια από το ατύχημα του Schumacher τον Δεκέμβριο του 2013 όπως και τον γιο του Mick, που αγωνίζεται στην ευρωπαϊκή Formula 3.

Στην τελετή ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt  και επικεφαλής της Ferrari όταν ο  Schumacher μεσουρανούσε, μίλησε για τον πρωταθλητή της Formula 1 και την κατάσταση της υγείας του. 

«Μας λείπει ο Michael. Είναι όμως εδώ, μάχεται ακόμα. Χαίρομαι που έχουμε εδώ τη Sabine, θα ήθελα να είναι και ο Mick αλλά έχει δοκιμές στην Ισπανία ενώ η Corinna είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Michael είναι ξεχωριστός, ξεχωριστός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεχωριστός για μένα», είπε ο Todt.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η Kehm η οποία είπε: «Όλοι ξέρουμε πως ο Michael θα έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε. Πάντα ένιωθε σεβασμό για όλους και θα ένιωθε περήφανος αν ήταν εδώ. Αυτό που τον έκανα τόσο ξεχωριστό, τόσο επιτυχημένο, ήταν η αγάπη του για το σπορ. Κι αυτή τον συνδέει με όλους εσάς».

Ο Schumacher βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, μέρος του οποίου έχει μετατραπεί σε υπέρ-σύγχρονο ιατρικό κέντρο και δίνει τη μεγάλη μάχη της ανάκαμψης από εκείνο το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Send this to a friend