Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Τριαντάφυλλος «δίκασε» την Μαριπόζα στο Survivor και στο Twitter έγινε «χαμός»!

BUSINESS

Ο μεγάλος διαγωνισμός ReTech Innovation Challenge της Lamda Development ξεκίνησε και φιλοξενείται στο Τhe Mall Athens

Το ReTech Innovation Challenge φιλοδοξεί να κάνει «disrupt» στην αγορά του Retail

Ένας νέος μεγάλος διαγωνισμός καινοτομίας, εγκαινιάζεται από τη Lamda Development και φιλοξενείται στο Τhe Mall Athens.

Το ReTech Innovation Challenge φιλοδοξεί να κάνει «disrupt» στην αγορά του Retail και ξεκίνησε επίσημα την Τρίτη 30 Οκτωβρίου.

Με την αγορά του retail να μετασχηματίζεται, αξιοποιεί την τεχνολογία, γίνεται εξωστρεφής και υιοθετεί καινοτόμα εργαλεία, με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και την μεγιστοποίηση του shopping experience.

Το ReTech Innovation Challenge φιλοδοξεί να «χτίσει» ένα καινοτόμο δίκτυο ιδεών και λύσεων, που θα συμβάλλει στον μετασχηματισμό της αγοράς του Retail, θα μετατρέψει τα παραδοσιακά malls σε σύγχρονα hubs τεχνολογίας και καινοτομίας  και θα ενισχύσει το οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα, θα προσελκύσει νέους stakeholders και θα ενισχύσει τις σχέσεις της με τους καταστηματάρχες και τους εκατ. επισκέπτες των εμπορικών της κέντρων.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις μέχρι τις 03 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα του ReTech Innovation Challenge (www.retechinnovation.com).

Ο διαγωνισμός εστιάζει κυρίως σε ιδέες και προτάσεις σε τομείς όπως:

– Retail,
– Food & Entertainment,
– Mall Services (In-Store Enhancement for Customer, Tenants)  και
– Software as a Service (Logistics, digital data, digitize physical stores κ.α).

Τα πεδία δραστηριότητας των ομάδων περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τους τομείς digital marketing, proximity marketing, e-commerce, advertising, marketplaces και augmented/virtual reality.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα αξιολογηθούν από εκπροσώπους της αγοράς, επενδυτές, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς  με σημαντική εμπειρία και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πραγματικά case studies μιας μεγάλης αγοράς, όπως αυτή του Retail.

Οι φιναλίστ θα εκθέσουν τις προτάσεις τους στο Τhe Mall Athens τον Φεβρουάριο, σε ειδικά booths, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά βραβεία ύψους 10.000 ευρώ και υπηρεσίες mentoring και coaching μέσω προγραμμάτων όπως το Founder Institute, ένα εντατικό, κορυφαίο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα, που μετασχηματίζει δημιουργικές και φιλόδοξες ομάδες σε επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Το ReTech Innovation Challenge,  που εγκαινιάζεται και φιλοξενείται από την Lamda Development, διοργανώνεται από τον στρατηγικό συνεργάτη τους Industry Disruptors Game Changers (ID – GC), ενώ κορυφώνεται με ένα μεγάλο event στις 21 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του The Mall Athens.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο ReTech Innovation Challenge. Οι αιτήσεις άνοιξαν!

Η PotPan δίπλα στο Μερόπειο Ίδρυμα
Κοροναϊός: 50 υπερσύγχρονες ΜΕΘ δωρίζει η καπνοβιομηχανία «Καρέλια» στη μάχη κατά του ιού
Σκλαβενίτης- Κοροναϊός: Μοιράζει μπόνους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζόμενους για την υπερπροσπάθεια
Πέθανε ο Δήμος Βερούκας, ο πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar
Παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Η φυλή των… oops επιστρέφει!