Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Οργισμένη απάντηση Κοσιώνη στο σεξιστικό σχόλιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για τη Γεννηματά: Ας μας κάνει τη χάρη αυτό το είδος...

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο facebook, η Σία Κοσιώνη απαντά στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, επιτέθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ: "Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το "είδος" να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο."

Αναλυτικά η ανάρτησή της δημοσιογράφου:

Με αφορμή την "γενναιόδωρη" ανάρτηση για την εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά: Μπορεί να μην αρέσει το μακιγιάζ σου. Μπορεί πράγματι να μην έχεις βαφτεί καλά. Μπορεί να μην έχεις προλάβει να βαφτείς ή απλώς να μην γουστάρεις. Όπως και νά' χει, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να υποστείς ένα φθηνό σχόλιο από κάποιον -προφανώς Mr Perfect, που, επίσης προφανώς, περιτριγυρίζεται στη ζωή του μόνο από μοντέλα εξωφύλλων. Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το "είδος" να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ.

Send this to a friend