• Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου
  • 18:25

Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

(ΒΙΝΤΕΟ) Μετάνιωσε και η Ματσούκα! «Έκανα Instagram για να στηρίξω Τσίπρα- Παρασύρθηκα, μου ήταν συμπαθής…»

Μέχρι και για τα πολιτικά μίλησε η εντυπωσιακή και πανέμορφη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα στη χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» και τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση η δήλωσή της για το λογαριασμό της στο Instagram και τον Αλέξη Τσίπρα: «Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα. Για να κάνω την καμπάνια. Πίστεψα πολύ σε αυτή την ιστορία. Έβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου που αρθογραφούσε στους New York Times ο οποίος μετά βγήκε και είπε ότι δεν ήξερε ότι δεν υπήρχε Plan B».

Και πρόσθεσε: «Παρασυρθήκαμε είναι αλήθεια. (Ο Τσίπρας) ήταν νέος. Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί τους ίδιους υπουργούς να κάνουν συμβούλιο. Μου ήταν πολύ συμπαθής».

«Πίστεψα πολύ στο κομμάτι του δημοψηφίσματος. Ανέβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου νομπελίστα που αρθρογραφούσε στους New York Times (σ.σ. του Πολ Κρούγκμαν), o οποίος βγήκε μετά και είπε: δεν ήξερα ότι δεν είχαν plan b. Αλλά στην αρχή έλεγε ότι το όχι είναι υποχρεωτικό, όχι μόνο για μια χώρα που υποφέρει, αλλά για την παθογένεια μιας ολόκληρης Ευρώπης», τόνισε η ίδια.

Πότε αποστασιοποιήθηκε; «Όταν κατάλαβα ότι αυτό το ''Όχι'' που ψηφίσαμε στο δημοψήφισμα δεν είχε καμία ουσία. Και όλος αυτός ο αγώνας», είπε.