Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Νίκη Κεραμέως στο TheCaller: Η πολιτική, η γνωριμία με τον σύζυγό της στην Αμερική και οι δύο γιοι της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Νίκη Κεραμέως μίλησε σήμερα στην Ειρήνη Αρβανίτη και το TheCaller Web TV.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Νίκη Κεραμέως μίλησε σήμερα στην Ειρήνη Αρβανίτη και το TheCaller Web TV.

Σε μία διαφορετική συνέντευξη, μίλησε για τα σκληρά φοιτητικά της χρόνια, το πολύ διάβασμα, τις σπουδές στην Σορβόννη, το Χάρβαρντ, αλλά και για την ιδιαίτερη γνωριμία με τον σύζυγό της στην Αμερική.

«Προέρχομαι από οικογένεια δικηγόρων. Οι παραστάσεις μου ήταν πολύ έντονες από τον νομικό κόσμο. Μου άρεσε πάντα η νομική για την πειθαρχία της σκέψης. Είχα πάντα, όμως, μία έφεση στα κοινά, είχα έντονη κοινωφελή δράση. Το 2015 μου έγινε μία εξαιρετικά τιμητική πρόταση από τον Αντώνη Σαμαρά», είπε η Νίκη Κεραμέως στην Ειρήνη Αρβανίτη.

Όπως είπε, ο σύζυγός της είναι ο αυστηρότερος κριτής της. Αποφεύγει να βρεθεί στις ομιλίες της για να της κάνει κριτική εκ των υστέρων. «Εάν δεν ήταν τόσο υποστηρικτικός ο σύζυγός μου, δεν θα μπορούσα να εμπλακώ στην πολιτική με τέτοιο τρόπο».

Η Νίκη Κεραμέως μίλησε και για τους δύο της γιους, που είναι 3,5 ετών και 10 μηνών. «Όταν φεύγω για τις περιοδείες νιώθω ενοχές, τις ενοχές που έχει κάθε εργαζόμενη γυναίκα».

Βέβαια, η Νίκη Κεραμέως δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε πολιτικά ζητήματα, αλλά και τα επιδόματα για την ενίσχυση των γυναικών και της μητρότητας, που έχουν χαθεί.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως στην Ειρήνη Αρβανίτη:

Send this to a friend