Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Δανία: Πατέρας βίασε τη 20χρονη κόρη του στον γάμο του επειδή την πέρασε για τη νύφη

Ποινή φυλάκισης 2 ετών επιβλήθηκε σε 50χρονο στη Δανία που βίασε τη μεθυσμένη κόρη του κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Ποινή φυλάκισης 2 ετών επιβλήθηκε σε 50χρονο στη Δανία που βίασε τη μεθυσμένη κόρη του κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Ο 50χρονος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η 20χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο. Αν και οι δυο τους δε μιλούσαν για πολλά χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2017 ήρθαν ξανά κοντά και για το λόγο αυτό ο 50χρονος την κάλεσε στον γάμο. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η 20χρονη μέθυρε και τότε ο πατέρας μαζί με έναν φίλο του τη μετέφεραν στη γαμήλια σουίτα για να κοιμηθεί.

Μιαμιση ώρα μετά, το νιόπατρο ζευγάρι πήγε στη σουίτα και τότε, σύμφωνα με το JydskeVestkysten.dk, ο πατέρας βίασε την κόρη του, η οποία λόγω μέθης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Αργότερα η κόρη του τον κατήγγειλε στην αστυνομία και πριν από λίγες ημέρες έγινε το δικαστήριο. Ο 50χρονος υποστήριξε ότι δε θυμόταν τίποτα, ωστόσο η κόρη του αποκάλυψε μηνύματα που της έστειλε την επόμενη ημέρα στα οποία της έλεγε ότι την πέρασε για τη νύφη. «Πρέπει να κόψουμε κάθε επαφή. Αυτό που έκανε δεν μπορώ να το δεχτώ. Σου ζήτησα ευγενικά να σταματήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, αλλά συνέχισες», είπε η 20χρονη.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον άντρα και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών.

Send this to a friend