• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 03:09

Αθήνα

12 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στο Μέιφερ όπου στεγάζεται αεροπορική εταιρεία (vid)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης, σε κτίριο της αεροπορικής εταιρείας Thai Airlines στο Μέιφερ του Λονδίνου.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης, σε κτίριο της αεροπορικής εταιρείας Thai Airlines στο Μέιφερ του Λονδίνου.

Οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με ομάδα 60 πυροσβεστών και οκτώ οχημάτων,  έσπευσαν αμέσως να σβήσουν τη φωτιά στο κτίριο, από όπου έβγαινε πυκνός μαύρος καπνός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής του Λονδίνου «η μισή πλευρά του κτιρίου από το ισόγειο ως και την οροφή δεν έχει καεί από τη φωτιά». Η πρώτη κλήση στο σημείο έγινε στην πυροσβεστική στις 16.00 το απόγευμα τοπική ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του εκπροσώπου πυροσβεστικής του Λονδίνου, «η μισή πλευρά του κτιρίου από το ισόγειο ως και την οροφή δεν έχει καεί από τη φωτιά».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα πως η φωτιά έσβησε, αλλά παραμένει ο πυκνός καπνός στο σημείο. «Οι δρόμοι γύρω από το κτίριο παραμένουν κλειστοί» σημειώνουν οι Αρχές. Όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο κτίριο.

Send this to a friend