• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 14:30

Αθήνα

33 oC

αίθριος καιρός

Νέα αποκάλυψη: Ο Στρος Καν απέκτησε εξώγαμο ενώ ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ

Νέα αποκάλυψη: Ο Στρος Καν απέκτησε εξώγαμο ενώ ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την άτακτη ερωτική ζωή του πρώην επικεφαλή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γαλλικού Closer, ενώ ήταν επικεφαλής του Ταμείου και ακόμη παντρεμένος με την Αν Σινκλαίρ εκατομμυριούχο κληρονόμο, απέκτησε παιδί από μια κρυφή του σχέση!

Πριν περίπου ένα μήνα, μια 45χρονη γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, προσέφυγε δικαστικά προκειμένου να αναγνωριστεί το παιδί της, ένα αγοράκι πέντε ετών σήμερα, από τον Στρος Καν.

[adsense]

Το παιδί γεννήθηκε το 2010, ένα χρόνο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την καμαριέρα, όσο δηλαδή ο Στρος Καν ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ και ενώ επιθυμούσε και έβλεπε προς την προεδρία του σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας. Έτσι, προκειμένου δηλαδή να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο στο ΔΝΤ και να μη διαταραχθεί η πορεία του σχετικά με τις φιλοδοξίες του στην εσωτερική πολιτική της Γαλλίας, ο Στρος Καν και η 41χρονη κράτησαν κρυφή, τότε, τη γέννηση του αγοριού.

Η μητέρα του μικρού μέσω του φακέλου που κατέθεσε στο δικαστήριο οικογενειακών διαφορών στο Παρίσι ζητά από τον Στρος Καν το ποσό των 8.200 ευρώ το μήνα, ως διατροφή, υποατηρίζοντας, ότι έχει γίνει ήδη εξέταση DNA που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την πατρότητα του μικρού. Ο Στρος Καν στην αρχή έφερνε αντιρρήσεις, αλλά ενάμιση χρόνο μετά δέχθηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA υποστηρίζει το γαλλικό Closer.

Ήταν το 2011 η Ναφισάτου Ντιάλο, μια 32χρονη καμαριέρα του Sofitel  της Νέας Υόρκης κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη σουίτα του.

Η 32χρονη καμαριέρα

Η Αν Σινκλαίρ, τότε σύζυγος του Στρος Καν, πλήρωσε την εγγύηση του 1 εκατ. δολαρίων και τα υπόλοιπα νομικά του έξοδα, επιμένοντας και εκείνη ότι ο άντρας της ήταν αθώος.

Βέβαια, οι κατηγορίες κατά του Στρος Καν στη συνέχεια κατέρρευσαν, αλλά τότε αναγκάστηκε να πληρώσει μεγάλα ποσά, ως αποζημίωση, στην Ντιάλο, ενώ ο γάμος του Στρος Καν με την Αν Σινκλαίρ διαλύθηκε.

«Οταν ήμουν παντρεμένη με τον Ντομινίκ ήξερα ότι είναι ένας γόης. Αυτό το ήξερα. Υπήρχαν φυσικά φήμες. Αλλά οι φήμες δημιουργούνται για να προκαλούν καταστροφές, να σκοτώνουν, να κάνουν ζημιές. Έτσι, τις αγνοούσα. Ρωτούσα συχνά τον ίδιον αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Ηξερα τι να κάνει για να διαψεύδει τις φήμες και να με καθησυχάζει. Ετσι, δεν ήξερα τίποτα», δήλωσε πέρυσι σε συνέντευξή της η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν.

Τώρα, ο Στρος Καν, εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ έχει ήδη τέσσερα παιδιά ηλικίας 20 με 42 ετών, από τρεις γάμους.

 

Send this to a friend