Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απειλούσε να διαρρεύσει ερωτικό τους βίντεο και εκείνη δεν άντεξε και αυτοκτόνησε…

24χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι του 8ου ορόφου και αυτοκτόνησε όταν ο 26χρονος σύντροφός της την απείλησε ότι θα έστελνε ερωτικό τους βίντεο και προκλητικές φωτογραφίες στους γονείς της. 

Ο 26χρονος Alessio Bianchi είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας έχει ξεκινήσει έρευνα για το κατά πόσο υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας που θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση της Damilya.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η 24χρονη φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Regent στο Λονδίνο. Την 1η Ιουνίου 2017 επέστρεψαν σπίτι μετά από έξοδο και άρχισαν να μαλώνουν και τότε ο Bianchi την πέταξε έξω από το διαμέρισμα του.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι οι μελανιές στο σώμα της ήταν από τις προσπάθειές του να την αποτρέψει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα η Damilya αυτοκτόνησε. Όπως έγινε γνωστό, μια εβδομάδα πριν της είχε στείλει στο WhatsApp ερωτικό βίντεο το οποίο συνόδευε με το μήνυμα: «Θα συνεχίσω να σε καταστρέφω» . 

Η Damilya είχε πει στην αστυνομία ότι την έπιασε από τον λαιμό, τη χτύπησε τέσσερις ή πέντε φορές, την έφτυσε και λιποθύμησε. Οι αρχές κατέσχεσαν το τηλέφωνο του Bianchi, βρήκαν μηνύματά του στο WhatsApp που ζητούσε σε φίλο του να της στείλει το βίντεο.

 

Send this to a friend