Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ξύπνησε από το κώμα η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι- Εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδερφή της

Συνήλθε από το κώμα, σύμφωνα με το πληροφορίες που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Star, η νεαρή γυναίκα, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και κακοποίησης και βρέθηκε παρατημένη σε δρόμο στο Ζεφύρι, την Παρασκευή το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να έχει διαμηνύσει στους αστυνομικούς (μέσω σημειώματος, αφού ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει) ότι είναι Ελληνίδα.

Παράλληλα, έσπευσαν στο νοσοκομείο (Γενικό Κρατικό Νίκαιας) τόσο η γιαγιά όσο και η αδελφή της οι οποίες την αναγνώρισαν.

Από την ΕΛΑΣ, εν τω μεταξύ, λέγεται ότι στον οργανισμό της νεαρής κοπέλας ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες, δείγμα του ότι είχε κάνει, με δική της πρωτοβουλία ή όχι μένει να φανεί, χρήση.

Η κοπέλα θα εξακολουθήσει να νοσηλεύεται για αρκετές ακόμα ημέρες στο νοσοκομείο καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος, μεταξύ αυτών και τα γεννητικά της όργανα.

Το γεγονός όμως ότι ξύπνησε από το κώμα κάνει τους θεράποντες ιατρούς της στοιχειωδώς αισιόδοξους.

Το χρονικό της κακοποίησης

Την Τετάρτη το απόγευμα εντοπίστηκε η 22χρονη άγρια κακοποιημένη από αδίστακτους δράστες οι οποίοι «πέταξαν» στην άκρη του δρόμου.

Η οδός Σικελιανού, όπου εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η άτυχη κοπέλα είναι ένας από τους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών.

Όταν το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές τη ρώτησαν για το όνομά της, ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στο έναν είπε ότι την λένε Μαρία και στον δεύτερο Ελένη. Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε.

Send this to a friend