• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 06:51

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αδιανόητο! Ληστές επιτέθηκαν σε 60χρονη στον Άγιο Στέφανο επειδή τους φωτογράφισε

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου από τη δράση τριών κουκουλοφόρων που μπαίνουν και αδειάζουν σπίτια.

Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι οι ληστές κυκλοφορούν με ένα ασημί Skoda.

Με αυτή τη σκέψη, μία 60χρονη γυναίκα, μόλις είδε το αυτοκίνητο θέλησε να φωτογραφήσει το όχημα, προσδοκώντας ότι θα βοηθήσει στις έρευνες των Αρχών. Για κακή της τύχη, όμως, οι ληστές αντιλήφθηκαν την κίνηση της γυναίκας και κινήθηκαν εναντίον της.

Η 60χρονη κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα καθώς μετά την επίθεση κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια τους, να κλειστεί στο σπίτι της και να ειδοποιησει τις αρχές.

Το περιστατικο σημειώθηκε χθές το μεσημέρι, όταν η γυναίκα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Σινώπης και Δαβάκη όταν ξαφνικά διαπιστώνει οτι ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Scoda περιφέρεται με χαμηλή ταχύτητα στο σημείο με τουλάχιστον τρία ατομα μέσα να παρατηρούν τα σπίτια. Χωρίς να χάσει χρόνο βγάζει το κινητο της και τους φωτογραφίζει.

Ξαφνικά, ένας απο τους τρείς δράστες, που την είχε δει να καταγράφει, πετάγεται απο πίσω της, ορμάει και μιλώντας άπταιστα ελληνικά, απαιτεί να του δώσει το τηλέφωνο. Η 60χρονη, πετάει το κινητό της στην αυλή ενός γείτονα και στη συνέχει καταφέρνει να ξεγλιστρησει απο τα χέρια του, να τρέξει σπίτι της να κλειδωθεί και στη συνέχεια να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ο κουκουλοφόρος, πηδάει τον τοίχο, περνάει στην αυλή που είχε πετάξει η γυναίκα το κινητό, το αρπάζει, επιβιβάζεται στο ασημί Scoda και εξαφανίζεται με τους συνεργούς του απο το σημείο. Η γυναίκα κατήγγειλε όλα οσα εφιαλτικα εζησε στο Τ.Α Διονυσου και οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφη της, αναζητούν το ασημί Scoda με τους κουκουλοφόρους που «χτένιζαν» την περιοχή του Αγίου Στεφάνου αναζητώντας σπίτια για να λεηλατήσουν.

Send this to a friend