• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 14:56

Αθήνα

23 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου στις φυλακές Κορυδαλλού τον Αλβανό Άλμπερτ Μπάκο που εμπλεκόταν στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Δολοφονία κρατούμενου σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας Άλμπερτ Μπάκο να πέφτει νεκρός από αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Δολοφονία κρατούμενου σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας Άλμπερτ Μπάκο να πέφτει νεκρός από αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Ήδη κλιμάκιο της ΓΑΔΑ μετέβη στις φυλακές για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η δολοφονία.

Σημειώνεται πως- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ο Αλβανός δολοφονηθείς είναι ο Άλμπερτ Μπάκο που- μεταξύ άλλων- είχε συλληφθεί για πυροβολισμούς στο Μικρολίμανο το 2014, είχε καταδικαστεί και για άλλα εγκλήματα που πήραν μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ, όπως την απόπειρα ανθρωποκτονίας δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου που είχε ενεργό ρόλο στις υποθέσεις Energa και Hellas Power, υποστηρίζοντας ο ίδιος ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος από την υποθεση της HELLAS - Energa Power. Από την πλευρά ο Φλώρος ανέφερε ότι όχι μόνο δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσουν τους και να πουν την αλήθεια.

To αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως κρατούταν στις φυλακές Δομοκού και σήμερα μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, καθώς την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου.

O Μπάκο κατηγορήθηκε μαζί με άλλους ομοεθνείς του ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δράστης του φόνου είναι Αλβανός συγκρατούμενος του Μπάκο, κατηγορούμενος ως ο φυσικός αυτουργός στο φόνο Ζαφειρόπουλου.

Send this to a friend