Αθήνα

30 oC

ελαφρές νεφώσεις

Όπου φύγει-φύγει! Κατά 15% αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια -Σημειωτόν στις εθνικές οδούς!

Σε εξίλιξη βρίσκεται η "μεγάλη φυγή" απο τα αστικά κέντρα για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστο με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια.

Αυξημένη κατά 15% είναι η φετινή έξοδος στο πλαίσιο του δεκαπενταύγουστου από το λιμάνι του Πειραιά, σε σχέση με τα περσινά δεδομένα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, μέχρι αύριο αναμένεται να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά, 100.000 άτομα με 20.000 αυτοκίνητα.

Παραμένουν τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Μόνο χθες, αναχώρησαν από εκεί περισσότερα από 31.000 άτομα ενώ ακόμα 8.000 έφυγαν για διαφορετικούς προορισμούς, από την Ραφήνα.

Ενδεικτικό είναι πως στα ΚΤΕΛ, έχουν προγραμματιστεί 170 επιπλέον δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, το τριήμερο.

Την ίδια ώρα σημειωτόν στις Εθνικές οδούς

Κορυφώνεται από χθές η έξοδος των τελευταίων εκδρομέων του καλοκαιριού, με την τροχαία να βρίσκεται επί ποδός στις εθνικές οδούς της χώρας προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία.

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενες όσους ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη για Χαλκιδικής με τα οχημάτα να κινούνται με ρυθμούς «χελώνας».

(φωτογραφίες: Eurokinissi)