• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 18:44

Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Παρεξήγηση λόγω ανάκλησης επιταγών», λέει ο Λυκουρέζος για την κατάσχεση στο Κολωνάκι!

Με μια κοινή δήλωση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και του δικηγόρου του αντιδίκου Οδυσσέα Ιωσηφίδη, δίνεται τέλος στην υπόθεση με τις δυο ακάλυπτες επιταγές των 25.000 ευρώ και το κατασχετήριο που επιδόθηκε.

Eιδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Athens Voice, σήμερα το πρωί δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής προχώρησαν σε συντηρητική κατάσταση στο σπίτι του στο Κολωνάκι για δυο ακάλυπτες επιταγές ύψους μαζί με τους τόκους 55.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο γνωστός δικηγόρος ήταν παρών και ενημέρωσε ότι το σπίτι αυτό ανήκει στην κόρη του και σε εκείνον ανήκουν μόνο τα έπιπλα. Αμέσως μετά ο δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής πήγαν στο γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου όπου ξεκίνησαν την καταγραφή όλων των αντικειμένων και επίπλων που βρίσκονταν εκεί.

Tελικά το θέμα λύθηκε και το απόγευμα της Παρασκευής εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση των δυο πλευρών η οποία γράφει:

«Σχετικά με το reportage της Athens Voice για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από ανακληθείσες επιταγές, τούτο οφείλεται σε παρεξήγηση που προκλήθηκε από την ανάκληση των επιταγών εκ μέρους του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Κατόπιν εκατέρωθεν διευκρινήσεων που δόθηκαν μεταξύ του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και του δικηγόρου του αντιδίκου, Οδυσσέα Ιωσηφίδη, το θέμα θεωρείται λήξαν».

Send this to a friend