Αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις στη Ρόδο: Η 21χρονη φοιτήτρια είχε βιασθεί! Την είχαν ξυλοκοπήσει τόσο άγρια που της κόπηκε το αυτί
07 Δεκεμβρίου 2018 07:39
Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.
Όπως έγινε χθες γνωστό από τον συνήγορο της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.
Ο κ. Κούγιας, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως η άτυχη 21χρονη δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά, ενώ σημείωσε πως σίγουρα το κορίτσι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί!
«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».
«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, ενώ ήταν μάλιστα τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
- Ανθρωποκυνηγητό σε σούπερ μάρκετ των Τρικάλων από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ
- Σκάβουν την κοίτη του ποταμού για να βρουν τους αγνοούμενους στην Κρήτη- Υπάρχει λακκούβα 7 μέτρων
- Σοκ στο κέντρο της Λάρισας: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο ΠΓΝΛ
- Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ο 20χρονος πατροκτόνος της Θεσσαλονίκης- Τι αναφέρουν οι γείτονές του (ΒΙΝΤΕΟ)
- Αγωνία στη Λέρο: Νεαρός ποδοσφαιριστής έπεσε αναίσθητος στο γήπεδο- Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στη Ρόδο
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 22χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας
- Σοκ στο Βόλο: 37χρονη μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της
- Ευρυτανία: Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από πτώση τοιχίου στο Μεγάλο Χωριό
- Απίστευτο σκηνικό στη Φλώρινα: Ιερέας σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Προδώσατε την πατρίδα, σας προτρέπω σε δημόσια μετάνοια!
- Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο δήμο Πλατανιά: Αγώνας για να μην καταρρεύσει η γέφυρα Αλικιανού από την κακοκαιρία
-
- Ροή
- Δημοφιλή
-
Caller's Choice