• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 23:54

Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

Game of Thrones: Πρώτη γεύση από τη συνέχεια της τελευταίας σεζόν

Δημοσιεύθηκε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones…

Δημοσιεύθηκε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones…

Λίγο μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της όγδοης σεζόν του Game of Thrones, οι θαυμαστές της σειράς εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους στα social media, ενώ ήδη κυκλοφόρησε τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου του κύκλου.

Η πρεμιέρα του όγδοου κύκλου του Game of Thrones απέσπασε τα καλύτερα σχόλια και η μανία των θαυμαστών παραμένει ίδια. Λίγες ώρες μετά την πρώτη προβολή, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO έδωσε στους φανς μια μικρή γεύση για τη συνέχεια της σειράς.

Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού, με πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο της σεζόν, που θα προβληθεί την Κυριακή 21 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Πριν την επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν, το πρώτο επεισόδιο διέρρευσε στην Βρετανία. Οι θαυμαστές έλαβαν μήνυμα από το DirecTV, ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν διαθέσιμο online τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα προβολής στο HBO. Σύμφωνα με το Business Insider, οι θαυμαστές μπορούσαν να κλικάρουν επάνω στην ειδοποίηση και να παρακολουθήσουν όλο το επεισόδιο και πολλοί το έκαναν.

«Προφανώς το σύστημά μας αδημονούσε τόσο πολύ όσο και εμείς για την πρεμιέρα του Game of Thrones και έδωσε τη δυνατότητα σε μερικούς συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στο επεισόδιο κατά λάθος. Όταν αντιληφθήκαμε το λάθος, το διορθώσαμε άμεσα», δήλωσε στο Metro.co.uk ο ο διευθύνων σύμβουλος της DirecTV -μία εταιρεία streaming στις ΗΠΑ που προσφέρει προγράμματα του HBO.

Δείτε το teaser του δεύτερου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones:

Send this to a friend