Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Μέμος Μπεγνής: Τι σε νοιάζει όταν εγώ θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με την γκόμενα ή τον γκόμενο μου γιατί έτσι γουστάρω;

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ και στην Ειρήνη Γκανιάτσου.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συγκατοικούσε ποτέ: «Δεν μπορώ με άνθρωπο στο σπίτι μου. Να τον βλέπω τον άλλον να ξυπνάω κάθε μέρα, όλη μέρα, δεν υπάρχει περίπτωση. Πας στη δουλειά σου γυρίζεις, τον βλέπεις, την άλλη μέρα τον βλέπεις, περνάνε δύο χρόνια, δεν θες να τον σκοτώσεις; Θες να τον πετάξεις από τον 5ο. Ή θα τον βλέπεις σαν αδελφάκι σου. Υπάρχει ερωτική επιθυμία; Όχι. Μη μου πεις ναι, θα μου πεις ψέματα. Όταν δεν ζεις με τον άλλον υπάρχει και έντονη έλξη. Θα τον αγαπάς τον άλλον για χρόνια, δεν θα ερωτευτείς κάτι άλλο; Θα καταπιέζεις τον εαυτό σου επειδή υπάρχει αγάπη να μην ερωτευτείς; Δεν είναι ο άνθρωπος μονογαμικό ον. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.»

Όπως τόνισε, έχει αποφασίσει πως δεν θα κάνει παιδιά και θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατάλοιπα μια παλιακής κοινωνίας.

«Μεγαλώνουμε με τελείως λάθος πρότυπα. Όλα αυτά είναι απομεινάρια μιας παλιακής κοινωνίας που χρειάζεται γκρέμισμα από τα θεμέλια και ξανά χτίσιμο και μιας παλιακής θρησκείας που επίσης χρειάζεται το ίδιο. Έχουμε μια κοινωνία που δεν έχει καμία παιδεία και δεν υπάρχει καμία κατάρτιση. Για αυτό και υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε νοιάζει εσένα όταν εγώ θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με την γκόμενα μου ή με τον γκόμενο μου γιατί έτσι γουστάρω; Ποιο είναι το πρόβλημα το δικό σου; Είναι πάρα πολύ απλό το πράγμα.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend