• Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου
  • 09:03

Αθήνα

15 oC

αίθριος καιρός

H Μελίνα Ασλανίδου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης! «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου»

Όλο και περισσότεροι επώνυμοι πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα, με τελευταία την Μελίνα Ασλανίδου.

Όλο και περισσότεροι επώνυμοι πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα, με τελευταία την Μελίνα Ασλανίδου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι έπεσε κι εκείνη θύμα, προειδοποιώντας τους να προσέχουν.

«Προσοχή, προσοχή! Καλήμερα παιδιά… Αυτό δεν ισχύει που λένε εδώ… Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει το προϊόν αυτό… χωρίς προϊόντα αδυνατίζεις αν θέλεις… Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη σας το λέμε ενημερωτικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου στο Facebook.

Κάποιων τα ονόματα χρησιμοποιούνται για να διαφημιστούν προϊόντα αδυνατίσματος, όπως συνέβη και με την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. «Προσοχή, προσοχή! Καλήμερα παιδιά… Αυτό δεν ισχύει που λένε εδώ… Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει το προϊόν αυτό… χωρίς προϊόντα αδυνατίζεις αν θέλεις… Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη, σας το λέμε ενημερωτικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου στα social media.

Η τραγουδίστρια έχει απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διευθετήσουν το θέμα αυτό.

Send this to a friend