• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 07:10

Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

Ο Μπουρδούμης μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό με Χατζηγεωργίου! «Δε διαγράφω- Είναι σαν ένα άλμπουμ ζωής…»

Λίγες εβδομάδες μετά τον αιφνιδιαστικό χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και μάλιστα ενώ ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για πρώτη φορά, στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω.

Απαντώντας για την έκταση που έδωσαν τα ΜΜΕ στον χωρισμό, ο ηθοποιός είπε: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Είναι ένα τίμημα και από εκεί και ύστερα πορεύεσαι με αυτό, προχωράς και πας παρακάτω. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Δεν έχω να δηλώσω κάτι για όλο αυτό το κομμάτι που γράφτηκε».

Στην ερώτηση για τις φήμες που μιλούν για τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο γι’ αυτό το κομμάτι. Ότι σχολιάζεται, αναπαράγεται και δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση και να πω κάτι περισσότερο».

«Δεν διαγράφω. Υπάρχει εκεί αυτό το κομμάτι, είναι κομμάτι της ζωής σου και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι σαν ένα άλμπουμ ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας για τις «διαγραφές» που κάνουν πολλοί στα social media μετά από έναν χωρισμό.

Send this to a friend