Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Tο «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στον Κώστα Βουτσά: «Κάποιες φορές του είχα πει…»

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τις μεταξύ τους συναντήσεις και αναφέρθηκε σε όσα της είχε πει σε μία από τις συνεντεύξεις που του είχε πάρει.

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του… Τον είχαμε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή μας και όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα: Γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος.

Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πώς έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές, εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα… Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πώς κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη και μου είπε «Τι λες Ελένη μου; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Send this to a friend