Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Το συγκινητικό αντίο της ομάδας του «Όλα» στον Θέμο Αναστασιάδη – Η άδεια καρέκλα και τα λόγια «καρδιάς»

Η ομάδα του «Όλα», της εκπομπής που παρουσίαζε για χρόνια ο Θέμος Αναστασιάδης, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη.

Η ομάδα του «Όλα», της εκπομπής που παρουσίαζε για χρόνια ο Θέμος Αναστασιάδης, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη.

Με μία ανακοίνωση και μία φωτογραφία ευχαριστούν το δημοσιογράφο και εκδότη για όσα περάσανε.

Το συγκινητικό αντίο των συνεργατών του

«Οι πρώτες συσκέψεις γίνονται στο γραφείο του Νίκου Κακαουνάκη στον Flash. Έχουν ιδέες, προσδοκίες, πλάκα, σοκολάτα κι ένα σκανδαλιάρικο χαμόγελο παιδιού που ετοιμάζεται να κάνει αταξία -ενώ σκέφτεται ήδη την επόμενη», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Πολλές συσκέψεις και σοκολάτες μετά, οι προσδοκίες έχουν ξεπεραστεί. Το ταξίδι έχει εξέλιξη και διάρκεια, συνεχίζεται με τρέλα, ανατροπή και περιπέτεια, γέλια και ξενύχτια σε πλατό και σε μοντάζ, όνειρα, πρωτιές, παρέες, έρωτες και βαφτίσια… Όλα με σημείο αναφοράς το ίδιο πάντα αφοπλιστικό χαμόγελο του παιδιού, που τρώει κρυφά το τελευταίο κρουασάν, μουρμουρίζοντας κάτι ακατάληπτο, που έχουμε μάθει πια να καταλαβαίνουμε. Θέμο ευχαριστούμε για τα όνειρα, τα γέλια, τις στιγμές, τις αναμνήσεις, την ευκαιρία της συμμετοχής σε μια περιπέτεια ζωής, που τα είχε Όλα».

Την ανακοίνωση συνοδεύει η φωτογραφία της άδειας καρέκλας του Θέμου Αναστασιάδη από την εκπομπή που έγραψε ξεχωριστή πορεία στην ελληνική τηλεόραση.

To τελευταίο του «Όλα» στον ΑΝΤ1

Ο παρουσιαστής του «Όλα Ξεκόλλα» είχε αποχωρήσει από την τηλεόραση τον Απρίλιο του 2017. Στην τελευταία του εκπομπή είχε φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά επώνυμους, ανάμεσά τους τον Μένιο Φουρθιώτη και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αποκάλυπτε γιατί είχε πει όχι στο Survivor.

Send this to a friend