• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 01:10

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Βασίλης Τερλέγκας: Στενή φίλη του τού ζητούσε πίσω 20.000 ευρώ- Δικαιώθηκε ο τραγουδιστής

Δικαιώθηκε από το δικαστήριο o Βασίλης Τερλέγκας, καθώς απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η πρώην φίλη του, απαιτώντας να της καταβάλει ποσό άνω 20 χιλιάδων ευρώ.

Δικαιώθηκε από το δικαστήριο o Βασίλης Τερλέγκας, καθώς απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η πρώην φίλη του, απαιτώντας να της καταβάλει ποσό άνω 20 χιλιάδων ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», αφορμή για την αντιδικία του τραγουδιστή με τη θαυμάστριά του αποτέλεσαν τα δανεικά, όπως η ίδια είχε υποστηρίξει με την αγωγή της που αφορούσαν προσωπικά έξοδα του καλλιτέχνη.

Η πρώην στενή φίλη του είχε καταγγείλει ότι ο Βασίλης Τερλέγκας υπήρξε ιδιαίτερα σπάταλος, με αποτέλεσμα εκείνη να καλύπτει πολλά από τα προσωπικά του έξοδα από το μισθό που λάμβανε από την εργασία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωριμία τους είχε γίνει στις αρχές του 2003 και από τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς έως τον Μάιο του 2008 ανέπτυξαν μια στενή σχέση μεταξύ τους, όπως υποστήριζε η ενάγουσα.

Τα προβλήματα άρχισαν, σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η ίδια την άνοιξη του 2007, όταν οι δυο τους προχώρησαν στη σύναψη άτυπων συμβάσεων δανεισμού ύψους περίπου 10 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου, όπως υποστήριξε η ενάγουσα να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες του τραγουδιστή, όπως αγορά ρούχων από γνωστό κατάστημα, ταξιδιωτικά εισιτήρια, επισκευή του αυτοκινήτου του, αλλά και η δόση του δανείου σε γνωστή τράπεζα.

Το Μάρτιο του 2015 η γυναίκα απαίτησε μέσω εξωδίκου να λάβει τα χρήματά της. Ο Βασίλης Τερλέγκας δεν απάντησε, κατά την ίδια, ποτέ.

Send this to a friend