• Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου
  • 07:45

Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Αλέξης Τσίπρας: Επέστρεψε από τις διακοπές του στην Ισπανία - Πότε ξεκινούν διεργασίες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Tο βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ισπανία.

Tο βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ισπανία.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί, σε επικοινωνία που θα έχει με τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, θα αποφασισθεί η ημέρα και η ώρα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Στην κρίσιμη αυτή συνεδρίαση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, αναμένεται να αποφασισθεί η ενεργοποίηση του λεγόμενου «πρωινού καφέ» ενώ θα εκκινήσει και επίσημα πλέον η συζήτηση για τη διεύρυνση του κόμματος στο δρόμο προς το τακτικό Συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη.

Όπως γράφει και ο Μικροπολιτικός των Νέων, αναμένεται σύγκρουση και για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, και εκεί υπάρχουν δύο γραμμές. Η μία θέλει να γίνει αμέσως, για να βγουν κιόλας όλα τα θέματα κι οι γκρίνιες στη φόρα, η ανάλυση της ήττας και τα όρια της διεύρυνσης και του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα ισχυρού Τσίπρα. Η δεύτερη γραμμή δεν βλέπει κανέναν λόγο βιασύνης και θέλει να το καθυστερήσουν.

Send this to a friend