• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 18:16

Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έξαλλη η Δανάη Στράτου! «Ο πατέρας μου αγκάλιασε τον Γιάνη σαν γιο του με αγάπη μέχρι και την τελευταία του πνοή»

Ο πατέρας της συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάης, ο Φαίδων Στράτος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 86 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο πατέρας της κας Στράτου δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Γιάνη Βαρουφάκη, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» της Δανάης Στράτου.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στο Τwitter, η Δανάη Στράτου τονίζει σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι δεν θα επιτρέψει τη στρέβλωση της μνήμης του πατέρα της, όπως και ότι εκείνος «αγκάλιασε σαν γιο του με αγάπη» τον σύζυγό της. Και καταλήγει εμφανώς πολύ οργισμένη: «Ακόμα και το ξεπούλημα της ψυχής σας πρέπει να έχει όρια».

«Δεν θα επιτρέψω την στρέβλωση της μνήμης του Πατέρα μου που δεν είχε αρνητικά λόγια για κανέναν. Πόσο μάλλον για τον Γιάνη που τον αγκάλιασε σαν γιο του με αγάπη μέχρι και την τελευταία του πνοή στην οποία ήμασταν μαζί του. Ακόμα και το ξεπούλημα της ψυχής σας πρέπει να έχει όρια», έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Στράτου.

Send this to a friend