Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

«Προχώρησαν σε σύμφωνο για να προσφερουν αγάπη σε ένα παιδάκι» – Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κώστας Καραμανλής: Πήρε φορά και ξαναμιλάει – Νέα ομιλία στο ΕΒΕΑ οικονομικού περιεχομένου

Όπως αναφέρει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε νέα δημόσια παρέμβαση μέσω ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. 

Μάλιστα επισημαίνει ότι η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού δεν θα έχει ως αντικείμενο τη διεθνή πολιτική αλλά την οικονομία.Σχετικά άρθρα

Χαρακτηριστικά γράφει ότι «κυκλοφορεί εντόνως στο μικρό μας χωριό ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου και πιθανώς πριν ξεκινήσει συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2020, ο Κώστας Αλέκου Καραμανλής θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ΕΒΕΑ οικονομικού περιεχομένου. Το event το οργανώνει ο διαγραμμένος από τον πρόεδρο Κυριάκο, Κώστας Μίχαλος, πρόεδρος σε άλλωστε του ΕΒΕΑ, και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα πέριξ της γνωστής πλατείας καφενεία, ο αρχηγός θα απαντήσεις τις κατηγορίες που δέχεται ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας.
Αν δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε την εξήγηση του διαζώτωσης, και αυτό από μόνο του δημιουργεί συνθήκες εξαιρετικού γεγονότος – 10 χρόνια έχει να μιλήσει».

Αιχμές Πικραμμένου για Σαμαρά: Ας μην τραβάμε το χάλι κάτω από τα πόδια της ελληνικής αποστολής
Συναγερμός στη Βουλή μετά από 4 κρούσματα κορονοϊού
Πολιτεύτρια ΝΔ για Μπεκατώρου: Δεν έπρεπε να τον ακολουθήσει «ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» στο δωμάτιό του!
ΠΑΣΟΚ: Ποιο ιστορικό στέλεχος «διαγράφηκε» από την φωτογραφία της ιδρυτικής διακήρυξης για «μπει» ο Μπέρνι Σάντερς
Αμετανόητος ο Βελόπουλος για τη «φίμωση» του Κωστίδη – Ξεκίνησε κόντρα με την ΕΣΗΕΑ
Μαρέβα Μητσοτάκη για Μπεκατώρου: «Ας σταματήσουν ορισμένοι να μιλούν για το “πότε” κι ας σκεφτούν το “γιατί”»