• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 08:28

Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

«Σφάχτηκαν» Κοτζιάς και Ράπτη στο εντευκτήριο της Βουλής για... τα μάτια του Καμμένου

Καυγάς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο εντευκτήριο της Βουλής, ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και την Έλενα Ράπτη, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ομίλια του Πάνου Καμμένου στη συζήτηση για την κύρωση ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Καυγάς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο εντευκτήριο της Βουλής, ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και την Έλενα Ράπτη, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ομίλια του Πάνου Καμμένου στη συζήτηση για την κύρωση ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, ο κ. Κοτζιάς αποχώρησε και πήγε στο εντευκτήριο. Εκείνη την ώρα, η κ. Ράπτη ζήτησε από ένα αστυνομικό να ανεβάσει την ένταση του ήχου της τηλεόρασης που βρίσκεται εκεί, για να ακούσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Η κίνηση αυτή όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη λογομαχία ανάμεσα στον κ. Κοτζιά και την κ. Ράπτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες την ώρα που ο  αστυνομικός δυνάμωσε τον ήχο στην τηλεόραση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ενοχλήθηκε έντονα και άρχισε να φωνάζει «κατέβασε το, δεν θέλω να τον ακούω. Εδώ είναι για τους βουλευτές δεν έχει δικαίωμα να είναι  εδώ  και να πειράζει την τηλεόραση» φέρεται να είπε αναφερόμενος στον αστυνομικό που δυνάμωσε την τηλεόραση. Η Ελενα Ράπτη απάντησε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών λέγοντας: «Εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να  δυναμώσει τον ήχο». Ο κ. Κοτζιάς σύμφωνα με τους  ίδιους αυτόπτες μάρτυρες απάντησε «δεν με νοιάζει, εγώ δεν θέλω να τον ακούσω, μόνο  εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη».

Απτόητη η  βουλευτής της ΝΔ συνέχισε: «κ.Κοτζιά σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται. Και έτσι και θα παραμείνει».

Ο Νίκος Κοτζιάς συνέχισε να λέει ότι δεν θέλει  να τον ακούει, δεν αντέχει να τον ακούει, και ότι η κυρία Ράπτη με τη συμπεριφορά της είναι αναιδής και αυθάδης.

«Έτσι γίνεται εδώ,έτσι είθισται και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται» απάντησε εκ νέου η βουλευτής της ΝΔ.

Στα επόμενα λεπτά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έφυγε από το καφενείο, όμως  η παρέα στην οποία καθόταν,  είπε στην βουλευτή της ΝΔ «εμείς θέλουμε τον ακούσουμε δυναμώστε τη φωνή».

Send this to a friend