Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θεσσαλονίκη: «Είσαι η νέα Μπουμπουλίνα» – Τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο στην μητέρα που εναντιώθηκε στα self tests (BINTEO)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαλαβάνη: «Δεσμευμένα» τα χρήματα στις θυρίδες των τραπεζών

Δήλωση σοκ από τη Νάντια Βαλαβάνη. Πριν από λίγο η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών δήλωσε στον Alpha για τους κατόχους θυρίδων ότι μπορούν με τη συνήθη διαδικασία να ανοίξουν τις θυρίδες αλλά δεν μπορούν να πάρουν τα μετρητά που έχουν μέσα οι θυρίδες. Η κ. Βαλαβάνη είπε: «όποιος έχει θυρίδα μπορεί να πάει στην Τράπεζα και […]

Δήλωση σοκ από τη Νάντια Βαλαβάνη. Πριν από λίγο η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών δήλωσε στον Alpha για τους κατόχους θυρίδων ότι μπορούν με τη συνήθη διαδικασία να ανοίξουν τις θυρίδες αλλά δεν μπορούν να πάρουν τα μετρητά που έχουν μέσα οι θυρίδες.

Η κ. Βαλαβάνη είπε: «όποιος έχει θυρίδα μπορεί να πάει στην Τράπεζα και με συνοδεία τραπεζικού υπαλλήλου να πάρει ό,τι θέλει μέσα από τη θυρίδα εκτός από χρήματα». Η δήλωση της υπουργού προκάλεσε αίσθηση και πλήθος αντιδράσεων από τους  συμμετέχοντες στο πάνελ της Ελλης Στάη και του  Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha. Η υπουργός επανήλθε  προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και είπε πως το κράτος δεν θα πάρει τα χρήματα όσων έχουν λεφτά σε θυρίδα.  Η απάντηση της κ. Βαλαβάνη ήρθε ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος ανέγνωσε μηνυμα που έλαβε από τηλεθεάτρια η οποία ανέφερε πως ζήτησε πληροφορίες από Τράπεζες για την θυρίδα της και ο υπάλληλος της είπε να κάνει αίτηση και παρουσία εισαγγελέα να πάει στη θυρίδα της.

Δένδιας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί κινητική και δραστήρια εξωτερική πολιτική»
Μητσοτάκης από Διώρυγα Κορίνθου: Τα έργα αποτελούν έναυσμα για τη συνολικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής
Συνεδρίαση ΚΟ ΚΙΝΑΛ: Η γκρίνια για τα ποσοστά, τις κλειστές διαδικασίες και… το ΠΑΣΟΚ
Ο Τσίπρας αποφεύγει τις λακκούβες κι επιλέγει τον “άλλο δρόμο”
Μητσοτάκης: «Εργαστήκαμε ακούραστα για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας»
Μενδώνη στη Βουλή: Καμία πινακίδα στην Ακρόπολη – Θα αναρτηθεί μαρμάρινη επιγραφή με ονόματα Γλέζου, Σάντα