• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 16:58

Αθήνα

28 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γερουλάνος: Θα είμαστε στο Β΄ γύρο και θα κάνουμε την ανατροπή – Θα επιδιώξω κάθε συνεργασία με ανθρώπους και δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου

«Μια χούφτα άνθρωποι πριν από εφτά μήνες γιατί αγαπάμε την Αθήνα και σήμερα έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να διεκδικούμε τον Δήμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στο σε συνέντευξή του στο Νews 24/7, διαμηνύοντας πως «θα είμαστε στο Β΄ γύρο και θα κάνουμε την ανατροπή».

«Μια χούφτα άνθρωποι πριν από εφτά μήνες γιατί αγαπάμε την Αθήνα και σήμερα έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να διεκδικούμε τον Δήμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στο σε συνέντευξή του στο Νews 24/7, διαμηνύοντας πως «θα είμαστε στο Β΄ γύρο και θα κάνουμε την ανατροπή».

Ο Παύλος Γερουλάνος μεταξύ άλλων υποστήριξε:

ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: «Τα τρία βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας σήμερα είναι η αίσθηση εγκατάλειψης, η ανασφάλεια που απορρέει από την εγκατάλειψη και η μη ανταπόκριση του Δήμου σε προβλήματα καθημερινότητας».

ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «Έχουμε διαφορετική αντίληψη σε βασικά θέματα. Ο κ. Μπακογιάννης σχεδόν ιδεοληπτικά, προτείνει ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και της ασφάλειας ενώ θέλει και το κλείσιμο του Πολυτεχνείου. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς δεν λέμε «ό,τι δε δουλεύει το κλείνουμε», εμείς λέμε «είμαστε εδώ να διορθώσουμε ότι δεν δουλεύει». Επίσης, εν αντιθέσει με τον κ. Μπακογιάννη, εμείς προτείνουμε να δοθεί βάρος σε περιοχές της Αθήνας που είναι υποβαθμισμένες. Δεν μας ενδιαφέρουν τα έργα βιτρίνας, αλλά τα έργα ουσίας και βελτίωσης της καθημερινότητας των Αθηναίων. Μια ακόμα βασική ένσταση που έχω στον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Μπακογιάννης είναι το ότι στο ψηφοδέλτιό του έχει συμπεριλάβει 6 υποψηφίους της ομάδας Κακλαμάνη, της ομάδας δηλαδή που χρεοκόπησε την Αθήνα».

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΥΧΟΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ: «Θα είναι αποτυχία του πολιτικού συστήματος συνολικά και επιτρέψτε μου να πω ότι νιώθω πως θα είναι και προσωπική μου αποτυχία να μπει ο εκπρόσωπος της εγκληματικής αυτής οργάνωσης στον δεύτερο γύρο. Γι’ αυτό ακριβώς, εμείς δεν κάνουμε μια καμπάνια από τα πάνω, αλλά από τις 18 Οκτωβρίου βρισκόμαστε καθημερινά σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, δίπλα στους δημότες, δίπλα στα προβλήματα. Δεν χαρίζουμε κανέναν Αθηναίο στη ναζιστική και εγκληματική αυτή οργάνωση».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ: «Πρώτα από όλα να θυμίσουμε ότι στις 26 ψηφίζουμε για δήμαρχο, όχι για κάτι άλλο, πρέπει να είναι απόλυτα σαφές αυτό. Θα επιδιώξω λοιπόν κάθε συνεργασία με ανθρώπους και δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου που θα μου επιτρέψουν να κάνω πράξη το όραμά μου. Όπως λέτε και εσείς, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, κάνουμε μέχρι τώρα την έκπληξη, στόχος μας όμως είναι να κάνουμε την ανατροπή. Επαναλαμβάνω, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος στον Β’ γύρο, επιδίωξή μας είναι να συσπειρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες Αθηναίες και Αθηναίους στο πλευρό μας. Αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την πόλη μας».

ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ: «Η πολιτική μου τοποθέτηση είναι γνωστή. Η υποψηφιότητά μου όμως και η παράταξη μας είναι ξεκάθαρα ανεξάρτητες. Δεν προκύψαμε μετά από εσωκομματική συναλλαγή, όπως έγινε στη ΝΔ με τον κ. Πατούλη και τον κ. Μπακογιάννη, ούτε πήραμε κομματικό χρίσμα όπως ο κ. Ηλιόπουλος. Πήραμε την πρωτοβουλία μια χούφτα άνθρωποι πριν από εφτά μήνες γιατί αγαπάμε την Αθήνα και σήμερα έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να διεκδικούμε τον Δήμο».

Send this to a friend