Αθήνα

10 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Το συνεχίζει ο Κατσίκης: Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία και μετά να ζητάς το παιδί άλλου

Εμμένει στην άποψή του ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πρέπει να γίνουν ανάδοχοι γονείς ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, σε πολύ πιο ήπιους τόνους βέβαια σε σχέση με χθες που έφτασε στο σημείο να εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Μάλιστα, έσπευσε να «μαζέψει» τη χθεσινή δήλωσή του, λέγοντας: «Δεν ταυτίζω την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία».

«Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία» κι όχι στην «διαιώνιση του είδους σου» και μετά να ζητάς το παιδί άλλου, δήλωσε, εξάλλου, σήμερα ο βουλευτής στον ΑΝΤ1.

Ανέπτυξε δε την θεωρία του για το ζήτημα, λέγοντας ότι κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος και λόγω επιρροής από το περιβάλλον του.

Τι είπε ο Κατσίκης προκαλώντας σάλο

Όπως προαναφέρθηκε, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με όσα είπε στην Ολομέλεια για τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, εξισώνοντας την ομοφυλοφιλία με την... παιδοφιλία!

«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη; Φίμωτρο δεν μου βάζει κανείς. Φοβόμαστε να πούμε αυτό που θέλουμε -γιατί θα μας τρολάρουν, θα μας χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς και ρατσιστές- ότι είναι όνειδος. Αμφισβητώ την καλή πρόθεση τους…. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα να αναπαραχθούν, αλλά θέλουν να γίνουν ανάδοχοι… Η ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών απαιτεί πρωτίστως διακριτούς και αλληλοσυμπληρώμενους ρόλους… Η οικογένεια δεν είναι λέξεις σε καρκινική επιγραφή για να διαβάζεται η έννοια του πατέρα και της μητέρας με ελαφρότητα… Τα παιδιά αυτά δεν θα μεγαλώσουν εδώ μέσα προστατευμένα από προοδευτικά μυαλά, αλλά εκεί έξω, φορτωμένα με τη διαφορετικότητα που δεν θα μπορούν να χειριστούν από την κοινωνική πραγματικότητα» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσίκης.

Send this to a friend