Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάβρος Πανούσης κατά ψεκασμένων: “Άστείες οι ιστορίες περί Κίνας και Ρωσίας”

Απαξιωτικός κατά όλων των θεωριών διάσωσης ή βοήθειας από Κίνα και Ρωσία εμφανίζεται σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. “Πρόκειται για αστείες ιστορίες τα όσα λέγονται περί Κίνας ή Ρωσίας” υποστηρίζει ο υπουργός φωτογραφίζοντας πολλούς συντρόφους του εντός ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δηλώνει κατηγορηματικός: “Ο μόνος δρόμος είναι ο ευρωπαϊκός” […]

Απαξιωτικός κατά όλων των θεωριών διάσωσης ή βοήθειας από Κίνα και Ρωσία εμφανίζεται σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

“Πρόκειται για αστείες ιστορίες τα όσα λέγονται περί Κίνας ή Ρωσίας” υποστηρίζει ο υπουργός φωτογραφίζοντας πολλούς συντρόφους του εντός ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δηλώνει κατηγορηματικός: “Ο μόνος δρόμος είναι ο ευρωπαϊκός” λέει απορρίπτοντας τα σενάρια εναλλακτικών δρόμων που διατυπώνονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

[adsense]

Ο κ. Πανούσης αναφέρεται σε σενάρια χρεωκοπίας ή ελέγχου κεφαλαίων τονίζοντας οτι “υπάρχει σχέδιο προστασίας για ΑΤΜ, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και πρεσβείες σε περίπτωση ανωμαλίας”.

Τέλος, αφήνει σαφείς αιχμές για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης διατυπώνοντας το ρητορικό ερώτημα: “Να μου πουν τώρα τι θα κάνουμε με τόσους πρόσφυγες στα νησιά”.

image (2)

Το παρασκήνιο της έντασης Δένδια-Τσαβούσογλου – Τα μηνύματα στην Άγκυρα
Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου: Πως αντέδρασαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης
Εύσημα Μητσοτάκη σε Δένδια: Μπράβο για το πώς χειρίστηκες τη δύσκολη συζήτηση με Ερντογάν-Τσαβούσογλου
Μαρκόπουλος – Πλεύρης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για εκπομπή της ΕΡΤ «εξύμνησης κουκουλοφόρων»
Τσίπρας στο Σισμανόγλειο: Να σταματήσουν οι κυβερνητικές παλινωδίες – Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δραματική
Ο Τσίπρας αποφεύγει τις λακκούβες κι επιλέγει τον “άλλο δρόμο”