Στήριξη Παπανδρέου σε Πετρουλάκη και «κεραυνοί» κατά Καμμένου-Τσίπρα! «Πλήττουν κατάφωρα το πολίτευμα»

«Το πολίτευμα με τις θεσμικές του προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένων όσων αφορούν την ελευθερία του λόγου και του τύπου, είναι αδιαπραγμάτευτο», σχολιάζει ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τη μήνυση Καμμένου στον σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη.

«Αυτό δεν έχει αποδεχτεί ο κ. Καμμένος, υπό την ανοχή του κ. Τσίπρα που στηρίζει με την σιωπή του την πρωτοφανή μήνυση κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη», συμπληρώνει ο κ. Παπανδρέου.

«Δεν έχουν λείψει η αλαζονεία και ο κυνισμός στην Μεταπολίτευση. Το πρωτοφανές εδώ, είναι η παντελής άγνοια, αν όχι αδιαφορία, για το θεσμικό πλαίσιο και λειτουργία της χώρας, κάτι που αποτελεί μέρος του πυρήνα της ολοκληρωτικής σκέψης: η αντίληψη πως ο νικητής των εκλογών ‘’είναι η χώρα’’», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Η μη αποδοχή της θεσμικής συγκρότησης του τόπου, όπως φάνηκε και σε αυτή την επιλογή των δύο ανδρών, πλήττει κατάφωρα το πολίτευμα και τους πολίτες της χώρας, στο όνομα των οποίων τάχα δρουν. Αποτελεί δε και βασικό αίτιο της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και κρίσης αξιοπιστίας της χώρας», καταλήγει στη δήλωσή του ο Γ. Παπανδρέου.

Δείτε επίσης

«Ηχηρό» μήνυμα Μ. Όθωνα! «Συντεταγμένη κίνηση προς τα εμπρός με το βλέμμα στις ανάγκες του αύριο και όχι στις αντιλήψεις του χθες»

«Αναλάβαμε την ευθύνη να δημιουργήσουμε ξανά μια ενιαία, μεγάλη, αυτόνομη, Προοδευτική Παράταξη», επισημαίνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Όθωνας στη Real News...

2 Σχόλια

  1. «ο νικητής των εκλογών ‘’ ΔΕΝ είναι η χώρα’’»
    Ο ΓΑΠ πάλι «έγραψε» .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *