«Θαύμα» 15Αύγουστου! Το ΑΠΕ… ανακάλυψε δημοσκόπηση που «γαζώνει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο σε μια «δύσκολη» για την κυβέρνηση, Περιφέρεια -αυτήν της Δυτικής Μακεδονίας- έχουν γίνει γνωστά στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά το πρόσφατο περιφερειακό συνέδριο και αποτυπώνει και την επίδραση που αυτό είχε στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία έχει πολύ μικρό προβάδισμα, στα όρια του στατιστικού λάθους. Υπενθυμίζεται ότι στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε ποσοστό που υπολειπόταν από το εθνικό του ποσοστό, η δε ΝΔ είχε «επιδόσεις» ανώτερες του πανελλαδικού της ποσοστού.

Στο καθιερωμένο ερώτημα, ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό της χώρας, 1 στους 2 απαντά «κανέναν από τους δύο» (σ.σ. τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη).

Από εκείνους όμως που επιλέγουν έναν από τους δύο πολιτικούς, ο Αλ. Τσίπρας προηγείται με βραχεία κεφαλή. Οι ερωτώμενοι δηλώνουν επίσης εξίσου μη ικανοποιημένοι από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση (στα γνωστά, υψηλά ποσοστά).

Σε άλλη ερώτηση, κατά πόσο ο πολίτης ήταν ενημερωμένος για το περιφερειακό συνέδριο, προκύπτει ότι ο ένας στους δύο ήταν ενημερωμένος (πολύ/ αρκετά).

Δείτε επίσης

Μετά τις φωτιές που έκαψαν δάση και περιουσίες, έρχονται οι… φωτιές στην τσέπη των φορολογουμένων

Ελάχιστες ημέρες πριν επιστρέψει ο πρωθυπουργός στα καθήκοντά του με εξαίρεση την σύσκεψη για τις φωτιές στο Μέγαρο Μαξίμου και την επίσκεψή του πάνω από τα καμένα με το ελικόπτερο, το Μέγαρο Μαξίμου ήδη προετοιμάζεται να μπει για τα καλά στο βαρύ πολιτικό χειμώνα έστω και αν οι κλιματικές θερμοκρασίες δείχνουν ακόμη 35 βαθμούς κελσίου.

Ένα σχόλιο

  1. Μακάρι να το πιστέψουν και να κάνουν εκλογές. Αλλά που τέτοια τύχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *