Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεϊκό «τρολάρισμα» Κινήματος για την τοποθέτηση Μηλιού στο Φεστιβάλ Αθηνών

Με καυστικό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου την τοποθέτηση του Γιάννη Μηλιού, πρώην υπεύθυνου οικονομικών θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου την τοποθέτηση του Γιάννη Μηλιού, πρώην υπεύθυνου οικονομικών θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Με σαφές το υπονοούμενο ως προς την προηγούμενη θητεία του κ. Μηλιού, η ανακοίνωση προήλθε από τον τομεα Οικονομικων του Κινήματος που «εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του στους Τομείς Πολιτισμού και Τεχνών του Κινήματος για την τοποθέτηση του κ. Γιάννη Μηλιού, στην θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου».

screenshot_2

Τσίπρας: Το’ χει η μέρα! 11 Ιουνίου 2013 ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ, 11 Ιουνίου 2021 ο Μητσοτάκης έκλεισε τα μικρόφωνα της Βουλής
«Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά» – Τι λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ για το «μπλόκο» Τασούλα σε Τσίπρα
«Μετωπική» για το εργασιακό νομοσχέδιο – Πώς σχεδιάζει ν’ απαντήσει στην αντιπολίτευση η κυβέρνηση, τι θα γίνει στη «μάχη» της Βουλής
Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει εξορθολογίσει πλήρως τα οικονομικά του κόμματος
Πελώνη: «Δεν τίθεται θέμα απολύσεων των εργαζομένων που δεν θα εμβολιαστούν»
Μητσοτάκης: «Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δίνει δύναμη στον εργαζόμενο» (ΒΙΝΤΕΟ)