Αθήνα

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊό – Στα “κόκκινα” από νέα κρούσματα και διασωληνωμένους σε ΜΕΘ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ένας άλλος κόσμος»: Η ταινία του Χρ. Παπακαλιάτη σε Αμερική και Ευρώπη!

Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» με την εντυπωσιακή πορεία στην Ελλάδα (700.000 εισιτήρια), περνά τα σύνορα και με τον τίτλο «Worlds apart», ξεδιπλώνει τις ιστορίες της σε Αμερική και Ευρώπη. Τον προσεχή Νοέμβριο, η εταιρεία διανομής Cinema Libre Studio «βγάζει» στις αμερικανικές αίθουσες τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Το «Ένας […]

Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» με την εντυπωσιακή πορεία στην Ελλάδα (700.000 εισιτήρια), περνά τα σύνορα και με τον τίτλο «Worlds apart», ξεδιπλώνει τις ιστορίες της σε Αμερική και Ευρώπη.

Τον προσεχή Νοέμβριο, η εταιρεία διανομής Cinema Libre Studio «βγάζει» στις αμερικανικές αίθουσες τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το «Ένας άλλος κόσμος» (Worlds apart) θα έχει, ήδη, προβληθεί στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, την 1η Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Directors Guild of America.

Τον Ιανουάριο του 2017 αναμένεται η «έξοδος» της ταινίας και σε ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελβετία, την Αυστρία και τη Γερμανία, από την εταιρεία Dragon Films.

Η ταινία θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Σον Κόνερι: Ψηφίστηκε ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ
Τζίμι Χέντριξ: Δημοπρατήθηκε ηλεκτρική κιθάρα του
H «Μήδεια» του Ευριπίδη από το ΚΘΒΕ στον αρχαιολογικό χώρο της Σαμοθράκης
Λέοναρντ Κοέν: Τα τελευταία ποιήματα και τραγούδια του
Ο Καραγκιόζης ανάμεσα σε γλυπτά σύγχρονης τέχνης στα Ιωάννινα
Kaos: Βασισμένη στην ελληνική μυθολογία νέα σειρά του Netflix