Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Πέτρος Σταυριανός ορίστηκε νέος πρόεδρος στο «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ»

Ο δικηγόρος Πέτρος Σταυριανός αναλαμβάνει πρόεδρος της «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ», μετά την παραίτηση του Γιάννη Μηλιού.

Ο δικηγόρος Πέτρος Σταυριανός αναλαμβάνει πρόεδρος της «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ», μετά την παραίτηση του Γιάννη Μηλιού.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο κ. Σταυριανός, που ως τώρα κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου, υπήρξε νομικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, σύμβουλος του πολιτιστικού κέντρου ΟΗΜ καθώς και δικηγόρος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Aντιπρόεδρος αναλαμβάνει η Ελευθερία Ράπτου, θεατρολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην κατεύθυνση «Σχεδιασμός-Χώρος-Πολιτισμός» και υποψήφια διδάκτωρ ΕΜΠ. Δραστηριοποιείται στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης, της πολιτιστικής πολιτικής και πολιτιστικής διπλωματίας. Έχει συνεργαστεί με το Φεστιβάλ Αθηνών, κατά την περίοδο από το 2012 μέχρι και το 2015.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Μηλιός παραιτήθηκε από πρόεδρος της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.» στα τέλη Ιανουαρίου. Ο κ. Μηλιός είχε τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση από το Νοέμβριο του 2016 και υπέβαλε την παραίτησή του, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook, στις 31 Ιανουαρίου την οποία και έκανε δεκτή η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνη Ζορμπά.

Send this to a friend