Αθήνα

21 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αποκλειστικό Ζαχαριάδη! Ο Τσίπρας μαζί με τον Ρουσόπουλο και τον Ηγούμενο Εφραίμ στο Βατοπέδι!

Αποκλειστικό Ζαχαριάδη! Ο Τσίπρας μαζί με τον Ρουσόπουλο και τον Ηγούμενο Εφραίμ στο Βατοπέδι!

Ο Νίκος Ζαχαριάδης δημοσιεύει στο protagon.gr φωτογραφία από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ηγούμενο Εφραίμ και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο!

Τις προηγούμενες μέρες ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος εξέφρασε τον απεριόριστο θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «ηγέτη επιπέδου Ανδρέα Παπανδρέου». Χθές, το απέδειξε και με ντοκουμέντα.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που δείχνει τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, τον Ηγούμενο Εφραίμ –που ως γνωστόν είναι ο Πνευματικός του– και τον Αλέξη Τσίπρα, στο προαύλιο της Μονής Βατοπεδίου. Τις συστάσεις έκανε ο ίδιος ο πρώην υπουργός που κάνει κάτι τέτοιο μόνο σε ανθρώπους εμπιστοσύνης του (όπως με τον Κώστα Καραμανλή παλιότερα), ως ένδειξη μεγάλης εκτίμησης.

[adsense]

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι η στάση του Αλέξη Τσίπρα την ώρα της φωτογράφισης, δείχνει τον ενθουσιασμό του για τη γνωριμία, προφανώς διότι πραγματοποίησε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του να μοιάσει με τον Κώστα Καραμανλή – που τόσο πολύ τον εκτιμάει και τον συμβουλεύει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Αναδημοσίευση από: protagon.gr

Send this to a friend