Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θλίψη με τον ξαφνικό θάνατο της Μαργαρίτας Ζήκου, υποψήφιας βουλευτή Ιωαννίνων με τον ΚΙΝΑΛ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη – Ποια ζώδια ευνοούνται

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη...

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου αλλά και της εβδομάδας είναι από πολλές απόψεις πιο πρόσφορο για τα σχέδιά σας, γι’ αυτό οργανωθείτε και προχωρήστε στην εφαρμογή τους. Οσοι όμως έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορεί να συναντήσετε κάποια μεγαλύτερα εμπόδια συγκριτικά με τους υπολοίπους του ζωδίου σας, καθώς Κρόνος και Πλούτωνας σας επιβαρύνουν ποικιλοτρόπως κάπως περισσότερο. Μπορεί να πρόκειται για δυσκολίες που σχετίζονται με την παρούσα κατάσταση, αλλά και εκκρεμότητες και ανοιχτά θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν το πρόσφατο ή και το πιο μακρινό. Περισσότερο με λυμένα τα χέρια σας παντού εσείς του πρώτου δεκαημέρου και ακολουθείτε εσείς του δευτέρου, αλλά με λιγότερη άνεση. Αυτά ισχύουν και για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τις σχέσεις, ακόμα και την υγεία. Οι συνθήκες αυτής της εβδομάδας πιο βοηθητικές για όλους σας. ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη, Παρασκευή

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνοντας μια γρήγορη ανασκόπηση στο πλανητικό πορτρέτο του Φεβρουαρίου, διαπιστώνουμε ότι το ξεκίνημά του είναι σίγουρα πιο πιεστικό, ρευστό και αβέβαιο, συγκριτικά με τη συνέχειά του. Δύο είναι οι αιτίες που παράγουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Η πρώτη συνδέεται με τον Ερμή, που έως τις 3 Φεβρουαρίου καθυστερεί, μπερδεύει και αναβάλλει πράγματα, και η δεύτερη με την επικείμενη πανσέληνο στις 9 του μηνός στον Λέοντα. Μεγαλύτερη προβλεπτικότητα, ευελιξία και προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, σπουδές, αιτήσεις, κάρτες, λογαριασμούς και ό,τι αφορά στο παιδί. Σε καλύτερη τροχιά θα είναι αυτά από τις 4 και μετά, και έως τις 16. Παρόλο που οι γύρω ημέρες από την πανσέληνο -πριν και μετά- μπορεί να φέρουν κάποια… αναποδιά, από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή μπορείτε να κινηθείτε παντού με κάποια μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Σάββατο και Κυριακή 9.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορούν μόνο δύο ημέρες να κάνουν τη διαφορά προς το καλύτερο; Ασφαλώς, εφόσον ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ευνοϊκή προς το ζώδιό σας σχέση. Κυριακή 2 και Δευτέρα, λοιπόν, είναι αυτές οι δύο ημέρες που προσφέρονται ιδιαίτερα για να ασχοληθείτε και να ρυθμίσετε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, γραπτά, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις τιμολόγια, ΜΜΕ, μετακομίσεις, μεταφορικό μέσο, ταξίδια, συμφωνίες, συμβόλαια και ό,τι αφορά στο παιδί. Διανύετε από την αρχή περίπου του Ιανουαρίου και μέχρι τώρα ένα διάστημα με ιδιαίτερες ευθύνες, υποχρεώσεις, απρόοπτα και ανταγωνισμό, και χρειάζεται να μη χαλαρώνετε την προσοχή σας αλλά και να μη χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας παντού. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο από τις 4 και μετά. Μην αμελείτε και την υγεία.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μικρές αλλά ουσιαστικές βοήθειες προσφέρει αυτή η εβδομάδα, μέχρι και το μέσον της περίπου, γι’ αυτό οργανωθείτε και δραστηριοποιηθείτε για να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο και τον πιο αποδοτικό τρόπο. Εως και την Παρασκευή, λοιπόν, συμφέρει να ανοίξετε ή να κλείσετε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Μια συμφωνία, π.χ., ή μια αγοραπωλησία θα είναι πιο επικερδής αυτές τις ημέρες παρά αργότερα. Μάλιστα αυτό ενισχύεται και από την επικείμενη πανσέληνο που θα γίνει την Κυριακή 9 στον Λέοντα και η οποία θίγει κάπως τα οικονομικά σας. Μέχρι και την Παρασκευή, όμως, υπάρχει μια πιο φανερή εύνοια που αφορά στα αισθηματικά αλλά και στις σχέσεις σας γενικότερα. Τώρα είναι, λοιπόν, η στιγμή να τσεκάρετε τα δικά σας αισθήματα αλλά και αυτά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή

ΛΕΩΝ

Κρίνοντας τις πλανητικές και άλλες συνθέσεις αυτής της εβδομάδας και συγκρίνοντάς τες με αυτές των υπολοίπων, μάλλον αυτή η εβδομάδα -και ιδιαίτερα το ξεκίνημα και το τελείωμά της- φαίνεται ότι, για διαφορετικούς λόγους, θα είναι η πιο δύσκολη. Εως και τη Δευτέρα απαιτείται μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον, όπως και σε συμφωνίες, γραπτά, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, σπουδές, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, κάρτες, λογαριασμούς και παιδιά. Από τις 4 και μετά, σε καλύτερη τροχιά όλα αυτά. Στο τέλος της εβδομάδας, όμως, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 9 γίνεται μια πανσέληνος στο ζώδιό σας. Εδώ για πολλούς από εσάς μπορεί να κλείσει ένας κύκλος μιας συνεργασίας, μιας σχέσης ή μιας κατάστασης, είτε για να μπει σε μια άλλη βάση είτε οριστικά αν λόγοι και συνθήκες δεν ευνοούν τη συνέχεια. Καλό είναι να φανείτε περισσότερο προσαρμοστικοί και έτοιμοι για καλύτερα πράγματα την ερχόμενη εβδομάδα.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα, και ναι και όχι Σάββατο και Κυριακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ποικιλοτρόπως κουρασμένοι και ανήσυχοι στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου – και με το δίκιο σας φυσικά, αφού από τις αρχές Ιανουαρίου δεν έχετε και πολλά περιθώρια εφησυχασμού. Οι ρυθμοί και οι εναλλαγές… γκαζιού – φρένου μέσα στις οποίες κινείστε αυτό το διάστημα, όπως και τα απρόοπτα που εμφανίζονται εδώ και εκεί, υποχρεωτικά σας κρατούν σε εγρήγορση. Φυσικά, για έναν διαφορετικό λόγο τον καθένα από εσάς. Τόσο η Κυριακή όσο και η Δευτέρα -αυτή όμως περισσότερο, έως και το μεσημέρι- διαθέτουν μια μικρή εύνοια, ιδιαίτερα για να επιληφθείτε θεμάτων που σχετίζονται με προτάσεις αποσυμπίεσης μιας δύσκολης κατάστασης, σπουδές, συμφωνίες, κάρτες, λογαριασμούς, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, παιδιά και μεταφορικό μέσο. Από τις 4 και μετά πιο προσεκτικά σε όλα αυτά, αλλά και το τι λέτε και σε ποιον. Για οικονομικά και σχέσεις από τις 10 και μετά.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και έως Δευτέρα μεσημέρι, Πέμπτη και Παρασκευή ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως και Τετάρτη.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου -και ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της- είναι αναμφίβολα πιο βατή και προσιτή τόσο για τα σχέδιά σας όσο και για την ενίσχυση της διάθεσής σας. Μάλιστα, τόσο η Κυριακή 2 όσο και η Δευτέρα συντηρούν ακόμα τον Ερμή σε μια πιο ευνοϊκή για εσάς θέση. Κάντε, λοιπόν, τις επαφές, τα τηλεφωνήματά σας και επιμεληθείτε θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, ρυθμίσεις εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως. Εως και την Παρασκευή συμφέρει να κυνηγήσετε πιο εντατικά το κέρδος, άρα οικονομικές και περιουσιακές υποθέσεις. Οσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας είναι φυσικό κάτω από την επίδραση του Κρόνου και του Πλούτωνα μέσα στο 2020 να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη πίεση και εμπόδια συγκριτικά με τους υπολοίπους του ζωδίου σας. Εως την Παρασκευή για όλους εύνοια και στα αισθηματικά.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Από Δευτέρα έως και Τετάρτη ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σύνθετη, αν μη τι άλλο, μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για εσάς. Ενα θετικό και ένα όχι τόσο ευχάριστο στοιχείο είναι αυτά που κάνουν αυτή την εβδομάδα να… πατά σε δύο βάρκες. Το πρώτο καλό είναι η μετακίνηση του Ερμή την Τρίτη από τον Υδροχόο στους Ιχθύς. Λύνονται κατά κάποιον τρόπο τα χέρια σας σε μια σειρά θεμάτων, όπως σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, έντυπα, έγγραφα, λογαριασμούς, κάρτες και ό,τι αφορά στο παιδί. Υπάρχει επίσης η εύνοια της Αφροδίτης έως και την Παρασκευή για σχέσεις και οικονομικά. Το όχι και τόσο επιθυμητό, φυσικά, είναι η πανσέληνος που θα γίνει την Κυριακή 9 στον Λέοντα και η οποία σας επηρεάζει. Δυνητικά, λοιπόν, μπορεί να υπάρξει και μια ανατροπή σε κάποια πράγματα που περιμένετε ή έχετε σχεδιάσει. Προσοχή περισσότερο στο ξεκίνημα και στο κλείσιμο της εβδομάδας.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέμπτη, Παρασκευή ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή 9.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασφαλώς και ο Ιανουάριος που μόλις αποχαιρέτησε δεν ήταν και τόσο εύκολος για εσάς, και περίπου στο ίδιο μήκος κύματος θα συνεχίσει -τουλάχιστον στο ξεκίνημά του- και ο Φεβρουαρίου. Σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο, έως και την Παρασκευή δεν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή, άρα και κάποια ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Από το Σάββατο, όμως, και μετά σταδιακά και στους δύο αυτούς τομείς θα δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες. Αυτό θα γίνει πιο φανερό από τα μέσα Φεβρουαρίου και ύστερα. Η 2α και η 3η Φεβρουαρίου είναι οι τελευταίες ημέρες που έχετε ακόμα τη βοήθεια του Ερμή. Από την Τρίτη και μετά οφείλετε μεγαλύτερη προσοχή σε ό,τι λέτε, γράφετε και υπογράφετε, αλλά και σε σπουδές, γραπτά, συμφωνίες, λογαριασμούς, αποδείξεις, κάρτες, μεταφορικό μέσο, ΜΜΕ και παιδιά. Εως τις 16 μην αμελείτε την υγεία.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι η εβδομάδα αυτή φιλοξενεί στο τέλος της μια πανσέληνο που μπορεί να δημιουργεί μια κάποια… ακαταστασία τόσο στη διάθεσή μας όσο και στα πράγματα γενικότερα, για εσάς έχει και κάποια θετικά. Αυτά περισσότερο έως και την Παρασκευή. Εως αυτή την ημέρα συμφέρει να κυνηγήσετε πιο επίμονα το κέρδος παντού και ιδιαίτερα το οικονομικό. Κλείστε σχετικές εκκρεμότητες αν υπάρχουν και συμφωνήστε σε οποιαδήποτε αγοραπωλησία, μικρή ή μεγάλη. Δεν θα είναι το ίδιο από το Σάββατο και μετά. Η πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα επηρεάζει και τα οικονομικά σας, μέσα από φόρους, επιτόκια, διατροφές, ασφάλειες, συντάξεις, αποζημιώσεις, κληρονομικά και χρηματοδοτήσεις. Ακόμα και για τα αισθηματικά σας, έως και την Παρασκευή η εύνοια είναι μεγαλύτερη.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Δευτέρα ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος των γενεθλίων σας συνεχίζεται και, όπως είναι φυσικό, η ευαισθητοποίηση είναι σαφώς μεγαλύτερη. Ευτυχώς την Τρίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σας ο Ερμής και κάπως η νευρικότητα θα περιοριστεί και οι τόνοι θα πέσουν. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει κάπως, αλλά όχι και εντελώς, αφού το τέλος αυτής της εβδομάδας φέρνει μια πανσέληνο ακριβώς απέναντί σας, στον Λέοντα. Αυτή θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Συνεταιρισμοί -παλαιοί με εκκρεμότητες, τωρινοί ή μελλοντικοί-, γάμος, συνεργασίες και σχέσεις δείχνουν τις ελλείψεις και τις αδυναμίες τους. Ο,τι δεν μπορεί για κάποιο λόγο να συνεχιστεί, εδώ μπορεί να κλείσει τον κύκλο του. Βέβαια, από τη μια μεριά υπάρχει η πανσέληνος με τις… αναταράξεις της, αλλά από την Κυριακή 9 και μετά θα είναι στο πλευρό σας η Αφροδίτη. Μικρή βοήθεια σε οικονομικά και σχέσεις.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως και την Τετάρτη ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 2 έως Δευτέρα μεσημέρι, Σάββατο και Κυριακή 9.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδιαίτερη εβδομάδα αυτή για εσάς, αφού από πλανητικής απόψεως γίνεται το… φύγε εσύ, έλα εσύ. Ασφαλώς και από τις 4 Ιανουαρίου περίπου και μετά δεν έχετε και πολλές στιγμές ησυχίας, αφού μόλις ξεμπλέκετε με το ένα θέμα, αμέσως προκύπτει κάτι άλλο. Οπλιστείτε με λίγη υπομονή, προσοχή και ψυχραιμία ακόμα, γιατί έως τα μέσα Φεβρουαρίου δεν θα λείψουν τα… σκαμπανεβάσματα. Την Τρίτη στο ζώδιό σας εισέρχεται και ο Ερμής και έτσι θα υπάρχει στο εξής μια μεγαλύτερη ταχύτητα στις όποιες εξελίξεις, θετικές και αρνητικές. Εως την Παρασκευή, τον ευνοϊκό για εσάς ρόλο θα παίζει -στον βαθμό του δυνατού- η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Το Σάββατο περνάει στον Κριό. Οικονομικά και αισθηματικά, λοιπόν, ό,τι καταφέρετε σε αυτές τις ημέρες. Με τον Αρη κόντρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Πέμπτη και Παρασκευή ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα έως και Τετάρτη.

ethnos.gr

Ροή Ειδήσεων

28/11/2021 | 11:04

Ξεκίνησε η ανάπλαση της Πανεπιστημίου με την εγκατάσταση του πρώτου εργοταξίου

28/11/2021 | 10:57

«Η Παγώνη ενώνει»: Η κοινή φωτογραφία με Γερουλάνο – Λοβέρδο

28/11/2021 | 10:44

Φώφη Γεννηματά: Σήμερα στις 12:00 το μνημόσυνo για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της προέδρου το ΚΙΝΑΛ

28/11/2021 | 10:39

Γιώργος Λιάγκας: Στόλισε με τους δύο γιους του για τα Χριστούγεννα (ΕΙΚΟΝΑ)

28/11/2021 | 10:25

Σαρηγιάννης: Τείχος ανοσίας 80% μέχρι το τέλος του έτους

28/11/2021 | 10:10

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης

28/11/2021 | 09:50

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η selfie από τα μπουζούκια μετά το τέλος του J2US

28/11/2021 | 09:38

Κορονοϊός: Ξεκίνησαν να χορηγούνται σε ασθενείς μονοκλωνικά αντισώματα – Τα 10 επιλεγμένα νοσοκομεία

28/11/2021 | 09:12

Θεσσαλονίκη: Κλείνει μετά από 40 χρόνια το θρυλικό εστιατόριο τα «Νησιά» που αγαπούσε η Βουγιουκλάκη και μάγεψε Ντενέβ

28/11/2021 | 08:57

Ηράκλειο: 19χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω ερωτικής απογοήτευσης

28/11/2021 | 08:45

The Voice: «Χαμός» με το ντουέτο της Έλενας Παπαρίζου και του Χρήστου Δάντη

28/11/2021 | 08:19

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις διάσημοι που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο

28/11/2021 | 08:15

Eoρτολόγιο: Ποιο όνομα γιορτάζει σήμερα, 28 Νοεμβρίου

28/11/2021 | 08:05

«Συναγερμός» για την Παραλλαγή Όμικρον: Το Ισραήλ έκλεισε τα σύνορα για όλους τους αλλοδαπούς για 14 ημέρες

28/11/2021 | 08:01

Ιταλία: 109 γυναικοκτονίες το 2021 – Μια γυναίκα δολοφονείται κάθε 72 ώρες
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Δείτε την λίστα εύνοιας – Αναλυτικά η τάση της νέας χρονιάς
Τι προβλέπει το ζώδιο σου για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο από τη Σμαρώ Σωτηράκη
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021