Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο σου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Είστε γεμάτοι με ερωτικές πληγές και απογοητεύσεις. Οι μέρες από την ερχόμενη εβδομάδα ανατρέπουν το κλίμα και εσείς θα γίνεται αυτοί που θα κινούν  τα νήματα πια.

ΤΑΥΡΟΣ 

Πολλά τα εμπόδια που θα πρέπει να υπερπηδήσετε για να φτάσετε στο μυαλό και στο ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που σας απασχολεί. Αλλάξτε ίσως τακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Υπερβολική ένταση υπάρχει μέσα στα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση. Οι ώριμες επικοινωνίες για ξεκαθαρίσματα είναι η μόνη και σωστή λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας με το άτομο που αγαπάτε. Η αβεβαιότητα θα υποχωρήσει και πολλές ευχάριστες προτάσεις είναι στο πρόγραμμα προσεχώς.

ΛΕΩΝ 

Εδώ και καιρό σάς πολιορκεί μια νέα προσωπικότητα, που αν τελικά τα καταφέρει και εισχωρήσει στην καρδιά σας, θα ανατρέψει τα πάντα προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν έχετε ακόμα πάρει τις οριστικές σας αποφάσεις για τη συνέχιση του δεσμού σας ή μη και ακόμα δεν έχετε καν συζητήσει με το ταίρι σας. Αυτό θα έχει περαιτέρω καθυστερήσεις λόγων τρίτων παρεμβάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Με τη λογική που σας διακατέχει όλα μπορούν να λυθούν. Ο κλήρος του ισορροπιστή έχει πέσει σ’ εσάς. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τάση απομόνωσης από το κοινωνικό τους σύνολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κυριαρχεί ένα κλίμα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας μέσα στη σχέση σας και αυτό πιθανόν να προβληματίζει έντονα το ταίρι σας, που οι σκέψεις του δεν είναι μακριά από μια δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Εχετε ξεφύγει από τα λογικά σας όρια. Οι απομακρύνσεις και οι δηκτική σας συμπεριφορά δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα. Δοκιμάστε μέσω του διπλωματικού διάλογου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαναστατική σας διάθεση μόνο να σας καθυστερήσει μπορεί.

Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου για αλλαγές. Αφήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας εξηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Θα καταφέρετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τις εντάσεις και τους συνεχείς χωρισμούς. Αφήστε λίγο χρόνο και μετά ξαναπροσπαθήστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δυναμικές λύσεις που προτείνετε δεν θα βρουν εύκολα τον στόχο τους. Οι  ημέρες είναι καλύτερες για συναισθηματικό διάλογο και επεξηγήσεις προς το ταίρι σας.

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη και 13 Απριλίου!
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021
Ζώδια: Προβλέψεις για την Άνοιξη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη (ΒΙΝΤΕΟ)