Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο γάμος με τον Γιάννη Νταλιάνη, τα δύο παιδιά και ο ρόλος στον Σασμό που ενθουσίασε τους τηλεθεατές

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Δύσκολη ημέρα (Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021) σήμερα για κάποια ζώδια…

Δείτε επίσης

«Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες…»: Ποια ζώδια προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 – «Αποφύγετε συγκρούσεις…»

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Με τον Άρη σήμερα απέναντι από τον Δία θα μπορούσες να αισθανθείς μια πίεση. Ωστόσο η επιθυμία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές απόλαυσης είνα έντονη κι έτσι επιδιώκεις επαφή με τους άλλους. Ο Άρης επίσης κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι μέχρι τις 14/9 μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Με τον Άρη να αντεπιτίθεται στον Δία μπορεί να υπάρξει αρκετή πίεση από το σπίτι και την οικογένεια. Θα νιώσεις επίσης έντονη την επιθυμία να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου. Οι ευθύνες αυξάνονται. Είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές μεθόδους και οδηγίες για το χειρισμό προβλημάτων. Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενισχύει και αναζωογονεί τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα η διανοητική ενέργεια είναι έντονη αλλά μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε νευρική ενέργεια εάν αφεθεί ανεξέλεγκτη. Επίσης πρόσεξε εργασιακά επιχειρήματα που τελικά δεν αξίζουν τον χρόνο σου. Επίσης σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου κι έτσι μπορείς να ασχοληθείς και να λύσεις τυχόν παλιά προβλήματα. Όσο απασχολημένη και να είσαι με τις προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να αμελείς τα συναισθηματικά σου.

Καρκίνος
Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα ζήτημα που αφορά στην ιδιοκτησία ή ένα οικείο θέμα. Αν έχεις υπερβολικές δαπάνες ή δανεισμό ή είσαι υπερβολικά εξαρτημένη από τους άλλους για την ευτυχία σου, τότε είναι μια στιγμή για να δεις την ανάγκη να επαναφέρεις τα πράγματα σε μια ισορροπία. Αργότερα σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για έναν κύκλο που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Έτσι μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός που αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Ο Άρης σε ενθαρρύνει ιδιαίτερα να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου και να προχωρήσεις στην υλοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων. Συνδέσου με την ανάγκη σου να είσαι δραστήρια αλλά απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις σου -κυρίως επαγγελματικές. Αργότερα σήμερα ο Άρης μετακινείται στον ηλιακό 2ο οίκο σου κι έτσι μέχρι τις 14/9 καταβάλλεις προσπάθεια για μεγαλύτερη οικονομική ανεξαρτησία. Χρωμάτισε τη συναισθηματική σου ζωή και επίτρεψε να εισβάλλουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα.

Παρθένος
Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σε ενθαρρύνει ιδιαίτερα να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου και να προχωρήσεις στα επόμενα σχέδιά σου. Επίσης σήμερα αντιτίθεται με τον Δία και μπορεί να οδηγήσει σε μια υπερβολή. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στα εργασιακά και εάν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο δίλημμα μπορείς να προσαρμοστείς λίγο. Η συναισθηματική σου ζωή περνά κατά κάποιο τρόπο σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τις ικανότητες και τους πόρους σου προτού αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και ευθύνες. Με τον Άρη απέναντι από τον Δία σήμερα μπορεί να έχεις έναν προβληματισμό: να συνεργαστείς με άλλους ή να ξεχωρίσεις μόνη σου; Ο Άρης επίσης μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικότητάς σου αργότερα σήμερα και μέχρι τις 14/9 σε ενθαρρύνει να αναλάβεις και να ασχοληθείς με την προσωπική σου και τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Η πίεση για να προχωρήσεις και να παρακολουθήσεις την εξέλιξη της καριέρας σου και των ευθυνών σου μπορεί να είναι σήμερα έντονη. Η σημερινή πτυχή του Άρη με τον Δία σε προκαλεί να βρεις μια καλύτερη ισορροπία η οποία απαιτεί προσεκτική εξέταση των ορίων σου. Αντί να αναλάβεις πολλά, πίεσε τον εαυτό σου να σκεφτεί νέους τρόπους βελτίωσης της ζωής σου. Γίνεσαι πιο δημοφιλής με τον Άρη επίσης στον κοινωνικό σου τομέα.

Τοξότης
Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις βιαστικές δηλώσεις και ενέργειες σήμερα με τον Άρη απέναντι από τον κυβερνήτη σου. Ωστόσο η προώθηση των συνηθισμένων ορίων σου με τη μάθηση και την επικοινωνία μπορεί να είναι καλή για σένα αρκεί να μην είναι υπερβολική. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό που μπορεί όμως να μετατραπεί σε εκνευρισμό. Αργότερα επίσης ο Άρης μετακινείται στον τομέα της καριέρας σου και μέχρι τις 14/9 μπορείς να πάρεις το προβάδισμα. Η συναισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου να αποκτήσει νόημα.

Αιγόκερως
Με τη σημερινή αντιπαράθεση του Άρη με τον Δία μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση για την ιδιοκτησία ή τις αξίες. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα κοινής χρήσης και εξουσίας σε μια σχέση. Με αυτήν την πτυχή έχεις την αίσθηση ότι έχεις αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις τελικά. Αργότερα σήμερα που ο Άρης μετακινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε αρμονία με το ζώδιο σου η επιδίωξη των επιθυμιών σου έρχεται πιο φυσικά.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου φέρνοντας ζωντάνια στη μέρα. Μια αντίθεση του Άρη με τον Δία αυξάνει τον ενθουσιασμό για αυτό απόφυγε τις υπερβολές. Αργότερα ο Άρης μετακομίζει στον 8ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι μέχρι τις 14/8 είναι ένας κύκλος στον οποίο θα φτάσεις στη ρίζα των προκλήσεων σε μια σχέση ή θα φτάσεις στο βάθος των επιθυμιών σου.

Ιχθείς
Με τον Άρη σήμερα απέναντι από τον Δία πιθανά να νιώσεις πιεσμένη. Ίσως να πρέπει να εγκαταλείψεις κάποιες ιδέες σου ή έργα ακόμα και στάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις κάποιες λύσεις. Ο Άρης αργότερα επίσης σήμερα μετακομίζει στον τομέα των συνεργασιών σου και ενώ μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις μπορεί τελικά να λειτουργήσει και αναζωογονητικά.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

17/09/2021 | 19:50

Μπέττυ Νικολέση: «Δέχομαι σεξιστικά σχόλια μετά την καταγγελία – Έγραψαν “τώρα θυμήθηκες που σε παρενόχλησαν”»

17/09/2021 | 19:40

Γιούλικα Σκαφιδά: «Καρφάρες» κατά ελληνικής σειράς – «Οπισθοδρομικές ατάκες που προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού»

17/09/2021 | 19:35

Κορονοϊός – Σαρηγιάννης: Θα νοσήσουν 75.000 μαθητές και από αυτούς θα νοσηλευτούν 3.000 παιδιά

17/09/2021 | 19:27

Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική γιορτή της κόρης του (ΦΩΤΟ)

17/09/2021 | 19:21

Βούγιας: Δεν με έχει πείσει κανείς υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ

17/09/2021 | 19:11

Σε τραγική κατάσταση η Έλενα Πολυχρονοπούλου! «Είναι ράκος, είναι αθώα, θα παλέψω με νύχια και με δόντια να βγει από εκεί», λέει η μητέρα της (vid)

17/09/2021 | 18:55

Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος φίλος της Έφης γνώριζε για την εμμονή της με την Ιωάννα – Τόν είχε ρωτήσει που μπορεί να βρει βιτριόλι (vid)

17/09/2021 | 18:45

Κατερίνα Γιατζόγλου για #metoo: «Ήξερα, γι’ αυτό δεν πήγαινα στις πρεμιέρες τους-Δεν γελούσα καθόλου μαζί τους!» (vid)

17/09/2021 | 18:31

Χανιά: Μαθητές έμειναν στην ίδια τάξη επειδή οι γονείς τους δεν ήθελαν να κάνουν self test ή να φορούν μάσκες (vid)

17/09/2021 | 18:16

Κάτια Δανδουλάκη για υπόθεση Φιλιππίδη: Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

17/09/2021 | 18:04

Πατέλης για e-food: Η μόνη αλλαγή που έφερε ο Εργασιακός Νόμος είναι επιπλέον δικαιώματα στους ντελιβεράδες free lancers

17/09/2021 | 17:55

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου – «Ξεφεύγει» ξανά η Θεσσαλονίκη

17/09/2021 | 17:50

Επίθεση ροτβάιλερ: «Αντί για συγγνώμη προσπάθησαν να με διώξουν από τη χώρα – Ο Στάθης δεν θα γυρίσει πίσω», λέει η μητέρα του

17/09/2021 | 17:49

Κορονοϊός: Έτσι θα επιστρέψουν οι φοιτητές στα Πανεπιστήμια – Όλο το πρωτόκολλο του υπουργείου

17/09/2021 | 17:46

Κορονοϊός: 2.255 νέα κρούσματα και 39 νέοι θάνατοι την Παρασκευή 17/09-Στους 352 οι διασωληνωμένοι
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Πώς θα κυλήσει η μέρα
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/9
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021
Δείτε ποια τρία ζώδια κινδυνεύουν με χωρισμό αυτή την εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021