Αθήνα

 

34 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

zodiac
Δύο ζώδια θα βγάλουν ιδιοτροπία, σήμερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης: «Οι δοκιμασίες του καλοκαιριού έχουν και συνέχεια…»

Ζώδια: Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και ο κόσμος αλλάζει ερμητικά σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις που κάνει ο Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

leontas 1280x720
Εποχή του Λέοντα: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Τα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος, εδώ και μερικά χρόνια, προειδοποιούν, απειλούν, ή επιζητούν αφύπνιση των ανθρώπων. Ακολουθώντας το παραπάνω, πρέπει, και με την έμφαση στραμμένη προς αυτά, να επιχειρήσουμε μια προβολή, ανάλυση των αστρολογικών φαινομένων, τόσο μέσα στο 2023, όσο και των προηγούμενων χρόνων, αλλά και του εγγύς μέλλοντος.

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, όλα ξεκίνησαν από την πολυαστρία στον Αιγόκερω από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020 και στην πορεία, οι αλλεπάλληλες σύνοδοι των ουρανίων σωμάτων παρουσιάζουν αξιολόγηση και πολλαπλή εμφάνιση , φέρνουν γεγονότα, ανατροπές και δοκιμασίες και σημαδεύουν την πορεία μεγάλης μερίδας του κόσμου, αν όχι του πλανήτη, αν δεν πάρει το μήνυμα έγκαιρα και δεν ενεργοποιηθεί ώστε να αντιδράσει κατάλληλα.

Από ότι φαίνεται, από τότε μέχρι τώρα, ο Άρης πρώτος και ο Δίας μετά, παράγοντες που συμμετείχαν στην πολυαστρία κινούμενοι γρηγορότερα από τα άλλα ουράνια σώματα δημιουργούν χρονικές περιόδους έκρυθμές, δραματικές, έως και καταστροφικές, κάθε φορά που σχηματίζουν σύνοδο, ή αντίθεση με τα μεγάλα ουράνια σώματα και κυρίως με τους μετακρόνιους πλανήτες. Και πριν από την πολυαστρία, το ξεκίνημα των αιφνιδιασμών και των αλλαγών, ξεκίνησε τον Μάιο του 2018 που ο Ουρανός μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου, χώρου που θεωρείται ότι βρίσκεται σε πτώση. Η αναχώρησή του από εκεί γίνεται στο τέλος του 2025

Η στατιστική μας πληροφορεί ότι κάθε φορά που ο Ουρανός περνά από αυτόν τον ζωδιακό χώρο, κυριάρχησαν οι καταστροφές και οι δοκιμασίες της ανθρωπότητας. Αναλογιστείτε την περίοδο 1935 – 1942 και την προ-προηγούμενη 1851 – 1858.

Να μην παραλείψω το 2021 που ο Δίας ήταν με τον Κρόνο στον Υδροχόο, κάτι που είχε συμβεί το 1962 και ένα χρόνο μετά, ο Δίας στη στενή του προσέγγιση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάτι που είχε συμβεί το 1856.

Αιφνίδιες Καταστροφές
Στις 15 Μαΐου 2023 ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου για να σχηματίσει μια προσέγγιση με τον εκεί Ουρανό, σε πτώση. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω τη σύντομη και δοκιμαστική είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου έως τις αρχές Ιουνίου 2023.

Αυτοί οι συνδυασμοί, ειδικά αυτήν την χρονιά, δημιουργούν ένα ηλεκτρισμένο κλίμα και πυροδοτούν καταστροφές κάθε λογής, που εκδηλώνονται αιφνίδια και επεκτείνονται με ταχύτητα.

Για να φτάσουμε στην πρόσφατη, τραγική Νέα Σελήνη της 17ης Ιουλίου που σχημάτισε μια φονική αντίθεση με τον οπισθοδρομούντα Πλούτωνα, στο τέλος του Αιγόκερω, ξανά. Τη θεωρώ βασική, κυρίως, για το φαινόμενο των μεγάλων πυρκαϊών που εκτός από τη χώρα μας, σημάδεψαν και άλλα σημεία του πλανήτη. Μη ξεχνάμε ότι από τις 21 Μαίου έως τις 12 Ιουλίου 2023, ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη στον Λέοντα, έρχονταν σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε δυσαρμονία με τη συζυγία Δία – Ουρανό στον Ταύρο. Αλλά και στη συνέχεια, φεύγοντας από τον Λέοντα πέρασε στην Παρθένο και μέχρι το τέλος Αυγούστου θα σχηματίζει μια μοιραία αντίθεση με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στους Ιχθύς.

Οι δοκιμασίες του καλοκαιριού έχουν και συνέχεια…
Επομένως, οι δοκιμασίες αυτό το καλοκαίρι θα συνεχιστούν σε πολλά επίπεδα. Οι ανατροπές, χρόνιων ισορροπιών, οι μεταμορφώσεις καταστάσεων, η δοκιμασία της ανθρώπινης αντοχής, αλλά και ένα είδος ουράνιας συνωμοσίας που πλήττει την αντίληψη και τη συνείδηση των ανθρώπων, θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ισχύ.

Το 2023 είχα πει, ότι θα το χαρακτηρίσουν οι μεγάλες φυσικές καταστροφές, οι απώλειες πραγμάτων και ανθρώπων και η αδικαιολόγητη αύξηση της θνησιμότητας. Χωρίς να κάνω πεισιθανάτιες σκέψεις, αυτή η χρονιά, αλλά και οι επόμενες δύο, θα δοκιμάσουν στο έπακρο την ικανότητά μας να επιβιώσουμε, όπως και το πόσοι από εμάς μπορούν να προσαρμοστούν στο κυρίαρχο σύστημα, να υπακούσουν στους κανόνες και να αποδειχτούν χρήσιμοι για τα σκοτεινά τους σχέδια.

Ιδιόρρυθμα και Προκλητικά γεγονότα έως το 2026
Για όλα αυτά που συνέβησαν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, η απάντηση βρίσκεται ψηλά, χαραγμένη στο ουράνιο περίγραμμα που περιβάλλει τον μικρό μας πλανήτη. Το ότι οι άνθρωποι, στη μεγάλη τους πλειονότητα, περιφρονούν ότι δεν κατανοούν και φυλακίζουν, λες από πείσμα, το πνεύμα τους μέσα στα όρια του δωματίου τους, αυτό δεν αποκλείει τη δυνατότητα στη Συμπαντική Αρμονία, να αποκαλύπτεται βίαια ή σκληρά με περίπλοκες εκδηλώσεις, κάτω από τις δονήσεις των πλανητικών συνδυασμών που λογικά θα πρέπει να εξυπηρετούν κάποιες σκοπιμότητες, ανάγκες, ή και την πραγματοποίηση Ειδικού Σχεδίου.

Τόσο το 2018, όσο το 2020, όσο και το 2023 τα ουράνια σώματα που διαδραματίζουν ρόλο επίδρασης στο δικό μας ηλιακό σύστημα και περιφέρονται κήρυκες, θα έλεγε κανείς, ή προάγγελοί του πεπρωμένου του κόσμου μας, έχουν λάβει μια ιδιόρρυθμη, όσο και αρκετά σπάνια διάταξη, της οποίας η πορεία εκτείνεται μέχρι τα μέσα του 2026.

Ο πλανήτης Δίας, βρισκόμενος στο ζώδιο του Ταύρου, θα συναντήσει αργά ή γρήγορα τον εκεί ευρισκόμενο Ουρανό. Κυρίως, η στενή προσέγγισή τους υπολογίζεται για τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς. Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας που ανακαλύφθηκε το 1930 στις αρχές του Λέοντα, εγκαθίσταται οριστικά στον Υδροχόο, στο τέλός Νοεμβρίου 2024. Τις ίδιες χρονικές περιόδους, ο Κρόνος, διατηρεί σχετική συζυγία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μία σύνοδος που θεωρείται σχεδόν φονική, ή επικίνδυνα παραπλανητική στην επίδρασή της.

Η αστρολογική λοιπόν παράδοση καταστάλαγμα σοφίας και μακρόχρονης παρατήρησης, για όλα αυτά που ανέφερα, προσφέρει τις λέξεις κλειδιά, όπως: σοκ, έκρηξη, επέκταση, πρόοδος, αναταραχή, ανατροπή, μεταμόρφωση, δογματισμός, πάνω σε τομείς όπως κράτος, εξουσία, οικονομία, επικοινωνία, δικαιοσύνη, φυσικό περιβάλλον και προσωπική ιδιοκτησία.

Αυτά που συμβαίνουν τώρα έχουν ξανασυμβεί στο βαθύτερο παρελθόν. Η ιστορία δεν είναι προϊόν απλής επανάληψης, αλλά προϊόν τάσεων, προδιάθεσης, εκπαίδευσης και ροπών που μπορούν να επαναλαμβάνονται, συνδυάζονται όμως πάντοτε και χρωματίζονται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε εποχής. Δημιουργούνται έτσι αποτελέσματα, τα οποία, σε γενικές γραμμές, οριοθετούν το πρότυπο, έχουν όμως παράλληλα τη δυνατότητα να προβάλλουν κάποια νέα διάσταση στις εμπειρίες των ανθρώπων.

Ποια ανύποπτη εμπειρία εγκυμονείτε από τις διαδοχικές συνόδους των ουρανίων σωμάτων από το 2020 μέχρι το 2026; Τολμηρό να καθορίσει κανείς. Θα αποτελούσε όμως και παράτολμη αναίδεια το να μην προβληματιστεί ο πολιτισμός μας, να μην παραμείνει σε εγρήγορση, να μη λάβει θέση αναμονής και συναγερμού. Και αναρωτιέται κανείς! Ποιο το αίτιο της ουράνιας αυτής διάταξης των τελευταίων χρόνων που δεν διαφέρει και πολύ από στάση πολεμικής σύρραξης και ανταγωνιστικότητας; Τι μπορεί να σημαίνει, τι προδικάζει η επαύξηση του ενεργειακού φορτίου των άστρων με την τόσο στενή τους προσέγγιση; Τι επιδιώκεται με την ογκούμενη έκκλησή τους σε ενέργεια από την αντίθεσή τους σε τροχιά πάνω στον ουράνιο θόλο; Να σημαδεύουν άρα γε ένα καινούριο μονοπάτι για το μέλλον του πλανήτη μας;

Ή χρησιμοποιούν το ολοκαύτωμά τους σαν μια πράξη προσφοράς και θυσίας; Εκπέμπουν σήμα κινδύνου, ή αντηχούν τη συγχορδία μιας νέας έντασης σε παγκόσμια κλίμακα; Η ειρήνη, η αγάπη, η αρμονία σήμερα στον πλανήτη μας, ας μην το ξεχνάμε, σέρνονται ανελέητα στην άκρη τους σκοινιού μας καλοστημένης αγχόνης. Οι αξίες σαρώνονται από μανία μεγαλοσχημοσύνης και επικράτησης. Το τραγούδι των καρδιών, το σκιάζει ο θόρυβος μιας πολύβουης, τεχνοκρατικής κοινωνίας και από το σιωπηλό, σαρκοβόρο άγχος της επιβίωσης. Τα όνειρα των ανθρώπων καταπιέζονται στη σιδερόφρακτη αγκαλιά ενός πλουτοκρατούμενου κατεστημένου, ή βουλιάζουν στο τέλμα μιας στερημένης και άχρωμης καθημερινότητας..

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ήταν άραγε αστείος και αβάσιμος φόβος – αν μπορούσε να πιθανολογηθεί σαν αναπόφευκτη λύση στην κρίση της εποχής μας….. γιατί που τελικά θα μας οδηγήσει η βία και ο ανταγωνισμός;

Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Το σάστισμα της μηδαμινότητάς μας μέχρι που θα φτάσει; Μήπως έφτασε η ώρα, ολόκληρη η ανθρωπότητα να συντονίσει την ακοή της με την αρμονία του σύμπαντος; Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν σταχυολογημένα από την παγκόσμια επικαιρότητα θα θεωρηθούν, αστρολογικά τουλάχιστον, σαν εγκυμονούσα προδιάθεση, έκβαση, εκδήλωση σε φυσικό πεδίο της επίδρασης της συζυγίας Δία – Ουρανού στον Ταύρο, σε σχέση με την επίδραση της συζυγίας Κρόνου – Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την ορμητική εγκατάσταση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, οσονούπω!

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

gaza 2 1 3

24/07/2024 | 13:00

ΗΠΑ: Νέες διαπραγματεύσεις στις 14 Αυγούστου για κατάπαυση του πυρός στο Σουδάν

24/07/2024 | 12:50

Ισημερινός: Οι δυνάμεις ασφαλείας ανέκτησαν 70 σπίτια που είχαν καταλάβει συμμορίες

24/07/2024 | 12:40

Ναυάγιο αλιευτικού ανοιχτά των νήσων Μαλβίνας -Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και πέντε αγνοούμενοι
peripoliko astynomia 4

24/07/2024 | 12:31

ΕΛ. ΑΣ – «Fake Star II»: Απολογισμός της διεθνούς επιχείρησης κατά της διακίνησης προϊόντων «μαϊμού»

24/07/2024 | 12:30

Το Ισραήλ απέρριψε τη συμφωνία παλαιστινιακών κινημάτων για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»

24/07/2024 | 12:25

Κ. Μητσοτάκης για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Στόχος μας η γρήγορη σύγκλιση με τις πιο προηγμένες χώρες της ΕΕ
kataigida kairos scaled 1

24/07/2024 | 12:24

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

24/07/2024 | 12:20

Τριαντόπουλος για πλημμύρες στη Θεσσαλία: 12.661 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν την προκαταβολή της κρατικής αρωγής

24/07/2024 | 12:10

Πυρά της Ουκρανίας σε ρωσικό λιμάνι και πορθμείο κοντά στην Κριμαία – Ένας νεκρός τέσσερις τραυματίες
kafsonas kalamata

24/07/2024 | 12:05

Μερομήνια 2024: Τι δείχνουν για τον Αύγουστο

24/07/2024 | 12:00

Γουινέα: 16 κρατούμενοι αποφυλακίζονται έπειτα από 15 και πλέον χρόνια εγκλεισμού χωρίς δίκη

24/07/2024 | 12:00

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση υποδέχεται τη νέα σεζόν με τρεις μοναδικές στιγμές
ekav34

24/07/2024 | 11:54

Nαυπηγεία Σαλαμίνας: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας κατά τη διάρκεια εργασιών

24/07/2024 | 11:53

Η Κάμαλα Χάρις διαμορφώνει την προεκλογική της γραμμή: Η εισαγγελέας εναντίον «αρπακτικών κάθε είδους»

24/07/2024 | 11:51

Μ. Κατρίνης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να βγει πιο δυνατό, πιο αξιόπιστο και πιο συγκροτημένο την επόμενη ημέρα των εσωτερικών εκλογών
zodiac
Δύο ζώδια θα βγάλουν ιδιοτροπία, σήμερα
zodia sxesi erotas 220724
Τα τέσσερα ζώδια που θέλουν αρκετό χρόνο για να προσαρμοστούν σε μια σχέση
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν χάλια διάθεση, σήμερα
skaki 2304
Τα ζώδια που λειτουργούν πάντα βάσει σχεδίου
Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν έντονες επιθυμίες, σήμερα